~::Sorrrriiiiiii errkkkkk.....::~

Saturday, May 17, 2008

Macam yg selalu aku katakan........aku tetap bz walopun ari neh ari Sabtu......dekat2 Maghrib baru sampai ghumah......Maghrib waktu Malaysia tau bukan kat Dublin pasal kt Dublin skrg neh Maghrib pukul 9.30 PM....hahahah. Tu laaa....bila aku cakap yg life aku neh kengkadang tu tak tentu ke hala hecticnyer....korang tk pecaya. Ish3x betul aku tk tipoooo.
So, bila aku mengadap jer laptop kesayangan aku neh......tetiba aku rasa tabley tahan dah. Jenuh aku menongkat2 mataku.....tetapi nmpaknya aku tk berdaya walopun dlm kpla aku neh ada jer benda yg aku nak laporkan kat sini. Sori sangat2 yer.....Hopefully esok tk der aper2 walopun aku ada dapat satu jemputan utk satu program pepagi morning esok. Rasanya aku tk nak pegi ke program tuh.....biarlah, takkan pasal aku sorang tak jadi kejer kan...????
Skali lagi aku mintak mahaaapppp sesangat di atas ketidakupayaan aku neh......zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

3 comments:

pearlEJ said...

adoiiii... bz sungguh nooo..

nadzunix said...

ehem ..

org kuat rupanyaaa ekk ..
baru teman tahu ...

nadzunix said...

fuh..susah nak mencari post yg ni ..

owh org kuat mcm mana ekk ...
org kuat maksud nadz tuh yelah .. org yang harus siapkan semua perkara dr awal hingga akhir .. kalao CM bukan org kuat dah sah sah belum sempat buletin 1.30 nak setart dah ilang ntah kemana ....
tapi kalo org kuat yg maksud nya lagi satu ... maybe encik CM ini berpangkat beso .. ekekek
xpun berlengan besi ... kuatla katakan ...

so inilah dia sedikit penerangan dari teman .. harapnya puas la hati yek ....

kalo salah teman mintak ampun bebyk ...

p/s : menguatkan lg tohmahan ini .. Dato seri salam dgn kamu CM oii ... bukan kamu salam dgn DAto seri .. .ekkekeke lariiiiiiiiiiiii

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger