~:: Geng Scorpio ::~

Thursday, October 30, 2008

Rupa2nya ramai gak di kalangan rakan blogger aku yg celebrate bufday dalam bulan Oktober ni. Dah tu pulak ramai yg pakat dok kongsi horoskop yg sama plak - Scorpio. Okeh...antara yg termasuk dalam list blogger aku ialah.....jeng...jeng....jeng

1. CendawanIntim - 20 Oktober
[yg ni kira geng bulan yg sama jer Oktober....tapi dia punya zodiak Libra]

2. SweetMama - 24 Oktober
3. Eleea - 30 Oktober [kira kalau ikut ari.....kira tua sehari dari CM laa...wakakakak]

4. Putri Ilya Natasha - 31 Oktober [wehhhh....sama ngan CM la pulokkk] Xceli bkn setakat sama ari jer,CM baru perasan yg nama our father & grandfather pon sama.Ada lagi....e-mail add pun seakan2 serupa....CM punya acdc3110@yahoo.com , Putri punya pon ada 3110 gitu.....

Haaaa...itu laa insan2 yg telah terlibat, yg menyambut hari lahir dalam bulan Oktober ni. Sekali lagi aku ucapkan Selamat Hari Lahir....semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dipertingkatkan lagi tahap keimanan dan ketaqwaan kepada Allah. Kalau umor panjang tapi asyik dok buat dosa jer.....rugi kan...ahaks. Mungkin ada juga di kalangan rakan2 blogger yg aku tk perasan, terlupa or tk tahu bufday ngkorang....aku mintak ampon dan maap yerrrr......so aku kira borong laaa ucapkan Selamat Hari Lahir. Juga aku tk lupa dengan pembaca2 senyap blog aku ni.....semoga apa yg aku dok merapu meraban di blog aku ni, aku harap ada juga perkara2 yg ngkorang dapat manafaatkan, InsyaAllah.


p/s : Kepada rakan2 blogger yg telah menerima kad bufday berbentuk virtual yg boleh diconvert menjadi kad fizikal di atas, aku harap ngkorang terima laa kad aku tu sebagai tanda ingatan dan juga persahabatan aku ni. Aku taw...aku ni cuba menjadi kreatif tapi tk kreatif tara mana pon....hahahahah.

22 comments:

Putri iLya Natasha@PIN said...

Salam buat Bro CM...
Happy birthday to you, bro!!May Allah s.w.t bless you...

Bro, may your birthday be the beginning of another great journey! Wishing you a good health, a big success & happiness, and big money with great love. Many happy returns of the day. Always be the way you are.

You are 1 year older now,1 year smarter now,1 year bigger now,so be wise and live your life like today is the last day.

Regards from your sister,
Ilyanatasha Ibrahim

~dARlee zURiS~ said...

oh..
selamat hari lahir CM :)
semoga panjang umur..murah rezeki..n hepi2 slalu..

cendawanintim said...

Hope your birthday bring along a truly wonderful chance to leave aside every care and simply enjoy.

**dah amik kapkek kat blog saya tu ker???!!

ELeEa said...

hehehehe...mekasih byk2 bro...kad dah amik...copy paste dh pun kat galeri...

siap ada gmbar skali alahai...terharunya...macih...macih...
wat rkn2 scopio len...epi bestday gak...bsekali dgn kwn2 len yg lahir bln oktober & bulan2 len yg ada dlm stahun...ngiahahaha...
trasa cam wat dedication kat radio lak...ekekekekek

Mr. Azman @ Kreuger said...

Errrr.... nak kene komen gak ke?
Huhuhuh... ape ape pon, umur dah
semakin meningkat... tingkatkan le
amalan mu wahai bro ku~

ekekeke....

Selamat Panjang Umur. May God bless
you~

Kreuger®

Luth Textile said...

apy besday bos..
awak tu makin tua..
so,
ingat2 la eh..
hihi

cik afeera said...

epy bedey bro!!
da maken tua ek :p
tahniah...tahniah..... :D

l.i.f.e said...

its ur birthday? selamat hari lahir. semoga panjang umur, murah rezeki, diberkati dunia akhirat. doakan yg baik2 saja untuk awak

meo188 said...

hepi besday... sori lmbat...

cayok!!!

13may said...

bos,
selamat hari lahir :)

cybernetics mind said...

[ putri ilya natasha ]
Happy birthday to you too....mana boleh lupa ngan org yg share same birthday ngan CM ni...all my life, sblum ni tk pernah lagi jumpa any friend or relative yg share same birthday camni...hehehehe

Thanks for the wishes...may Allah be with us every moment in our life...InsyaAllah

cybernetics mind said...

[ darlee zuris ]
thanks...yupp, most of the time I'm happy :)

cybernetics mind said...

[ cendawanintim ]
uikss...kapkek?? dah telan....burbb, tapi tk kenyang lagi laaa...ekekeke

timasih di ats segala ucapan & of course ingatan tu yg lebih penting :)

p/s: kapkek akan ditempek dalam entri akn datang....kasik teliur org lain...hehehehe.emmmm...blutut sebijik lagi boley...ahaks

cybernetics mind said...

[ eleea ]
haaaaa.....ni sorang lagi ni, bufday seari sebelum CM....tua seari dari CM....tapi kl ikut tahun tk aci laa....wakakkaka.

so....sekali lagi, "May each and every passing year bring you wisdom, peace and cheer"

p/s: assignment caner....dah siap? [soklan potong stim...ekekekee]

cybernetics mind said...

[ azman a.k.a kreuger ]
tk taw mau cakap apa lagi....tk terkata....heheheh.

tenkiux10juta.....siap buat entri khas kt aku lagi....terharu beb *smbil tertanya2 awat tk sampai lagi ni....

cybernetics mind said...

[ luth textile ]
yupp...u r right man....aku selalu ingtkan diri aku...jadilah org tua yg sedar diri.....huarghhhhh

p/s: huishhh...sapa kata tua?? kan life begin at 40, aku tk sampai lagi angka tu *tetiber mula tk sedar diri balik

cybernetics mind said...

[ cik afeera ]
ye laaa, dah makin tua....CM tau.
sonok arrr nyakat aku...hehehe.

timasih atas ingatan & ucapan, semoga kita terus ingat dari hari ke sehari umur kita pasti meningkat....and of course...amalan pon kena tingkatkan jugak laaa [ingatan utk CM & rakan2 sumer]

cybernetics mind said...

[ L.I.F.E ]
emmm....thanks for ur wishes & doa, realllllyyy appreciated....*tetiber tingat plak masa2 kat Melaka....hehhehe

cybernetics mind said...

[ meo188 ]
haaa....ni nk kena saman ni....wish bufday lambat plak.....ekekeke

sekeh pala kang baru tau....bukan ngko meo, katun ngko tu....kiyut sangat smpai aku rasa nk sekehhhh jer pala dia.

neway....thks bro ats ucapan & ingatan tu

cybernetics mind said...

[ 13may ]
aduihhhh....ni sejak bila aku jadi boss hang pulak ni....ekekekek

tenkiu....tenkiu
tocher...tocher
nandri....nandri
syukran.....syukran

nikillas said...

ooooooooooooooooo happy blated befdei.. lambat sket la nak wish.. sorry.. dah tua dah dah ye.. ngeh3..

ELeEa said...

tettttttttttttt...soklan busuk...xmo jawab...xske...xske...xske...ngiahahahaiiiii...( gelak dlm runsing ) hmmm...

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger