Sickkkkkk.....

Friday, May 2, 2008

My mind couldn't work well tonight......kesihatan di tahap yang tak baper normal. Dah laa petang tadi aku terkejut monkey, jumpa seorang hamba Allah tu.....katanya ada orang bagitau kat dia aku kena stroke........Eeeeee mintak simpang lerrr. Kalau ada meter kat badan ni....rasanya out of 5 bar, tinggal 3 bar jer kot ????????? I think I've lost my voice buat sementara waktu.......So, sesaper yang ada intention nak ajak pi Karaoke, kena tunda ke satu tarikh yang akan diberitahu kelak, hahahahah (*trying to lough without a voice....pity me). Recently, banyak gak visit blog orang2 sakit.......heheheheh, so ada posiblity kena jangkitan virus influenza kot....antaranya Tun Teja, pu3 ilya and not forgetting EJ (jangkit kat Nonie kucing dia yg dok bersin2 tu kot....) Jangan marahhh noooo, aku melawak jerrrrr.

Harap2 sok....aku dah c hat dah, cause rasanya kepala otak aku ni dah tak boleh tahan dah segala yang tersarang kat dalam ni.......semuanya kena let go kt blog ni.....

Sesaper yg sakit2 lagi kat luar sana tu......get well soon.....jgn lupa makan ubat......
* I hate makan ubat batuk......lalok semacam jerk...per pun tk leh buat.....so, I can't imagine camner mamat2 ubat batuk tu boleh pakat tonggang berbotoi2.

Okehhhhh, aku dah larat sangat dah ni.....ni pun pasal ingat kat hangpa semua jeeeeee.

2 comments:

pearlEJ said...

uihhh kuat sungguh nooo virus nonie.. terbersin sampai rumah hang noo.. hahahaha.... :D

makan laaa ubat batuk tuu.. sesekali rasa lalok ok per... hihihi

cybernetics mind said...

EJ : (*macam berbisik)....suare tk der lagi ler EJ......Dr kata kena makan Cheese Cake yg ngko wat tu baru boleh baik....hahahhaah

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger