Semangat yang hilang.....????......ummmm maybe not.

Sunday, May 11, 2008

Here I'm again.....just came back. Baru balik bagi presentation and taklimat.....Yess I'm not kidding......pukul 12 malam baru sampai rumah. It's part of my job....nk wat camner kan. Actually kalau dah letih tu....semangat pun hampir2 hilang......battery pun kena cas kan, ni kan pulak badan yang letih. Dari segi logik akal yang cybernetics....memang aku tak upaya nak buat apa2 dah ni....

Tapi.....heheheh, bila buka jer blog ni tgok2 dlm site map tu ada tanda merah blinking dari beberapa benua dalam world map tu......From England pun ader....????Apa lagi....get lost wif the tak der semangat tu. Finally raser rejuvenated pulak....Ye laaa, bila org lain visit kita punya blog and suddenly tengok tk der apa2 yg baru, so uols sure raser frustrated kan....?? boring kan..??? The visitors are expecting something righttt ??? So, I couldn't let them down....cian ler.

Actually these few days my life lilbit hectic laaa. Tu yang tk sempat jguk2 blog. Tok sah kata blog org lain, blog sendiri pun tak bukak2. Terkejar ke sana sini.....ngalahkan VIP ...hahahhaa. Nanti aku story kat uols apakebenda yang hectic sangat tu in the next entry.

Cuma dalam entry ni aku nk bagitau bahawa visitors is playing important role in generating my mind. Aku ada kerna kau pun ada. Kalau uols tk der jawabnyer......semangat yang hilang lerrrr. Thanks to all.....Tima ksih.....Tho Cherrr......Nandri

.....rejuvenated cybernetics mind

0 comments:

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger