~::No Entry::~

Saturday, May 31, 2008

I'm away for few days....maybe will be back on Monday. Tengoklah kalau2 aku terjumpa mana2 wireless or hotspots or mana2 kedai mamak aku online laa....jenguk2 korang. Aku kalau sehari tak dapat on-line neh raser semacam jerr...macam demam tak kebah2...hahahah.

Sesaper yg rindu ngan aku no hal...korang boleh jerit kt shout box aku ker, emel aku ker or YM dgn offline message....no problem. Aku akan respond kemudian.

Okay sumer aku chow dulu maaa. Utk makluman sumer aku baru balik dari attend 3 kenduri...lepas semayang zohor neh aku nak gerak ada kendurik satu lagi. Harap2 by the time aku sampai rumah pengantin tu, nasik pun dah turun ke bawah........so boley aku menjamu selera dgn nasik minyak lagi. Kalau sekarang ni.....toksah kata sejemput...sebijik nasik pun dah tak boleh masuk perut aku tuh.

Wassalam.....Take Care & Remember Allah Alwizzzzzzzzz

p/s: bila gamaknyer aku nak makan nasik minyak kawan aku sorang tu hahhhhh [termenung kejap sambil mata terkebil2....] Dengar kata nak kawin dgn oghang utara nuuuu.

7 comments:

pearlEJ said...

selamat pegi n balik noooo... jgn lupa stori mori on monday neh..

Sweetmama said...

see you on Monday !!

Mr. Azman said...

Kalau drive tuh jangan pg tidor atas stereng plak. think of your love ones.

Alamak nasi minyak... orang utara? Hamboih...hamboih... sabaq na.

Insyaallah ujung taun ni laa kot baru nak bertunang. sementara ni tengah buat preparation.

Ade rezeki, kalau aku on besok, aku jempot bro datang makan nasi minyak~

Aleeya said...

ok, samat pegi dan samat balik ok

take care

nadzunix said...
This comment has been removed by the author.
cybernetics mind said...

pearlej...
aku dah balikk dahhhh cuma tk berkesempatan nk berblogging lagik....huhuhu...kesian hangpa sumer

cybernetics mind said...

sweetmama...
I oledy back mama...still in one peace...heheheh...alhamdulillah selamat

mr.azman...
Ngko lagik dah tau aku dah balik neh....YM tak hengattt nyer...ahaks

aleeya...
everything ok...I'm back oledy. ummmmmm...rasernya u owe me something arrrr??? pedia arrr...dah lupa laa...hahahah

nadzz...
dah...dah...jgn nangis dah...gua dah balik ni...

tk baik tawww kata kita sumbunkk, hanya orang2 yg tertentu sahaja yg tau camner kekalutan & ke"bz"ian CM di kala ini

KEPADA SUMER PENGUNJUNG SETIA.....
Mahaaappp kupinta di atas "ketidakhadiranku" di sisi kalian buat beberapa detik ini. CM turut terharu dgn "keresahan" korang sumer tuh.....shahhhduuuu

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger