tHaNk yOu......

Thursday, May 15, 2008

Dalam ke c bukan tugas tetiba jer pintu kamarku diketuk oleh sorang Mat Despatch..


" Tolong sain neh Tuan......"


Mamat tu terus huloq kat aku satu plastik courier company ABX Express...apa lagi aku pn terus sain laaa. Terkezut gak aku pasal neh laa first time aku trima courier dr company neh...company2 lain biasa laa....


Haaaa....tetiba jer aku tingat balik.....ari tu Farra from Penang ada tanya kat aku pasal ABX Express neh....patut laaaa. Belek punya belek konpemm dihantaq oleh Farra. Lepas tu baru laa aku sain. Sure bengang jer mamat despatch tu siap tengok aku dok belek2 courier bag tu...sain tk jugak2...heheheh sori brader.


"Tima kasih nooo...."


Pastu mamat tu blah setelah sebahagian tggungjawabnya sbg mat despatch telah ditunaikan. Aku pun dok belek lagi kat blah belakang plak...uishhh charge dia sampai RM29. Mahai giler ni beb.....bukannya besaq mana, just an ordinary courier bag yang cuma seberat 600 gram. Sori Farra terlebih belek plak......heheheh kot2 ada bom, jgn marah noo kwn awak neh memang kaki melawak.
So...tindakan selanjutnya adalah membuka courier bag tersebut dan tengok apa isi kandungannya...bom ker....racun ker....dokumen rahsia ker......surat layang ker. Rupa2 nya isi kandungan adalah :
1. Souvenier Pen sebanyak 10 batang.....banyak tu. Ummmm mentang2 laa Farra ni
tau aku neh keja banyak menyain dokumen....heheheh.
2. I guess beg yg ada kt dlm plastik courier tuh berupa "Goodie Bag". Bab neh Farra,
as expected my Wifie telah merampas dengan sebegitu rakusnya. Dia neh memang
minat ngan beg2 yg camnih....can't help it, semua goodie bag yg dibawa balik ke
rumah secara veto akan menjadi miliknya....hahahaha. Dets why kalau ada beg yg
aku minat, for sure aku akan mintak lebih dari mana2 urusetia program2 yg aku
hadiri....buat muka tk malu jer beb....
3. File...I guess yg neh merupakan complimentary file kot....yg mengandungi Farra
punya research proposal dulu2 tu.....at least boley gak wat rujukan kalau nk wat
apa2 research proposal. I think Farra....u should continue wif the new
title...regarding the "Devian Behaviour Among The White Collar Workers"....such
an interesting title that suits with the issues that most of the goverment agencies
are facing today.
4. Another file....containing "recipies" camner nk wat a proper research proposals.


So......thank you very much for everything....it's not only the matter of goodie bag, files or pen but the most important thing is the rememberence.....sincerity.....(psssssst Farra.....I told u that ur sincerity level is high....keep it a lilbit down......hahahahhaa......patut ler ari tu mysterious semacam jer....tapi tk baper menjadi ler....org cam Farra neh kl nk wat apa2 supprise.....sure susah org nk jadi supprise)

So.....wots for my coming besday on October....heheheheh. Sesaper yg dah terbacer neh.....ingat2 ler 31 October.....hahahahhah. Muka tk malu kan.....

Okay Farra......once again thanks so much......(pssstttt Farra....kl depa buat audit..... pen, file and goodie bag dah kurang saper nak jawab......hehehhehee)

Jgn marah nooo Farra....u oledy know what kind of fren u have kannnn....hahahaha

Take Care & Remember Allah Always

tHaNk YoU FaRRa

4 comments:

nadzunix said...

komen pertama dari hamba yg comel ini .. ekekek ... hampeh lak ayat ...

wei ..hang scorpion ekk ... sedara la kiter ... :P
dok perak ekk . .kat ner weiii ... wah sekampung ker kiter ...
wah wah ... tau la kaki 'sign' ... takut teman dengor ... :)

reply from my blog -
cybernetics -
yups.. paham org lelaki mmg payah nak membaca novel ni .. kalo ade pun 1 dr 100 kan ...
waduh ... dah tentu pada bahasanya :P

farradanisha said...

Thanks a lot my friend...
tak pasal2 pulak citer i terselit dalam blog u....hehehe...

hehehe...gals memang suka le benda2macam tu...kalau ada lagi goodie bag design lain, nanti i bagi lagi kat u, n u can pass it to your beloved wife..

Anyway, it was just an ordinary souvenir...I also want to thank u for sharing your proposal that u have done for this coming academic session...and the VCDs too. If there any example of research proposal or method of preparing it better than mine..i would appreciate it if u could share it with me.


Thanx heaps!
Hidup Cybernetics!

cybernetics mind said...

hiii nadz....heheh org Payrock gak neh...kt ner tu?? Kualer...Paghitt,
Parit Buntaq, Ipoh, Pangkoq, Padang Tenggaler.....????

Neway....TQ bebenor, jenguk2 teman d sini

cybernetics mind said...

farra : see....I told u, once I start blogging dah jadi cam my duty plak...bila sunyi or tk hapdet...siap laa kena kutukan tahap dewa lagi dgn visitors or bloggers lain...

Hahahah....neh kira special appearence neh....jadi citer plak dlm blog saya neh. Nak kena bayaq appearence fee ker? Hahahhaha.

Thanks again for being nice to me.

Macam my Abah alwizz told me...if u want people to be nice to you, so be nice to them....simple law of life isn't it??

Gud luck for the coming results..hahahah

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger