~::Lost & Found::~

Friday, May 16, 2008

Camner yg aku plan....ari Selasa ari tu aku rush ke Taiping ghumah parents aku untuk mencari di mana terletaknya paseport aku tuh.....Memang aku dh tak pedulik lama dah pasal all these while kl nk merendeq dekat2 neh....cam Thailand or Indonesia, hanya dok pakai sama ada border pass or pass perjalanan berkelompok jer......Aku pun ingat kalao nak wat hat baru sekali pun, yang lama tuh tk payah pedulik dah....ghope2nyer nak kena submitt plak....haru....haru.


Hasil usaha yg gigih....akhirnya membuahkan hasil .....yahooooooo found at last. Paseport neh wat masa taun 1987......dah lama dah, masa tuh Form 3 lagiiii.....Haiyaaa.....stop counting my age laaaa........hehhehehe. Masa tuh 60 hengget jer...compare ngan sekarang uisshhh 300 hengget beb. Baper guni beras boleh dapat tuhhh.

Happy at last.....the next step....gi balik Pejabat Imigresen.

5 comments:

tun teja said...

mak pak tun pun ilang passport gak . pastu wat repot polis. giler bapaknya rumit. amik masa sebulan nk settle.

cybernetics mind said...

Tun...Haaaa.....pesport dah boleh guna neh....boley laaa jenguk2 Tun di Dublin. Boley kan????

nadzunix said...

yups .. now RM300 ...
buat arituh ...
kalo tak pi mana mana mmg rasa rugi sgt2 RM300 tuh ...

cybernetics mind said...

nadz....haaa memang tu laaa ayat yg selalu didengarin "rugi kl tk guna passport gi mana"

hehehehe dok kira RM300 tu jerrr, sekali gi jenjalan beribu2 hengget kuar kira camner plak tuhh..hahaha

nadzunix said...

ehehe ... kalo kluar ...
nie buat tapi xpi memana .. uhuhu

nie yg nak buat frame ni ..
letak passport dlm frame .. ekekke

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger