Hilang Sore

Saturday, May 3, 2008

Huhuhu....sore aku yg cam Awie dah b'tukar jadi sore Ramli Sarip laaa pulakkkk.....hehhehhe. Aku ni bukan jenis manusia b'pantang.....semua makanan / minuman aku bedal. Yang aku pantang......pantang jumpa jer, sure nak bedal. Oleh krn sore dh jadi cam Ramli Sarip.....aku pun trus ingat nk dengor lagu2 dia....skrg ni tgh melayan lagu ler ni....cam lagu Sejuta Wajah, Keliru, Kau Yang Satu, Aku Menulis Bukan Kerana Nama bla, bla,bla.
Ape lagi suma lagu2 tu MP3 ler....apa lagik kan. Thanks to the technology....tk yah susah2 nk cari cd ker.....keset ker, piring itam ker. Dah tu plak bukan payah beli pun.....donlod jer....hahahahah. Mana tk industri muzik Malaysia skrg tk pecah palaaa nak buat sales artis2 depa....Sebab tu laaaa....bab2 muzik ni aku salute ngan geng2 INDI tu. Tengok skrg ni punyalah melambak INDI Band kat M'sia ni......Yang aku respect, depa ni kerja keras......guna modal sendiri untuk terbitkan dan buat sales utk lagu2 depa......sebab tu panggil INDI...."Independent".
Pada aku strategi AF yang mengadakan program tu tiap2 tahun tak baper seswaiii laaa. Mana taknyer.....belum lagi budak2 AF dapat "bergerak", tumpuan orang ramai dah lari ke the next AF plak......and this thing will happen on and on. Cuba korang fikir, camner budak2 ni nak survived........Mungkin korang tk sedar unsur2 kapitalist yg wujud dlm fenomena ni.......Maestro ker Astro ker.....Tel-Co Company ker....semua samer jer.....abis madu sepah dibuang.......hanya mempergunakan budak2 AF utk capai matlamat singkat depa.......dah untung.....go for next "mangsa" plak......So hangpa fikir2kan.....worth tk orang ramai dok SMS tiap kali ada AF...?????

Uissshhh....ni dah lari tajuk ni....aku nak citer pasal hilang sore....dh jadi citer pasal AF plak. Pasalnya.....aku cuma hilang sore jer.....jari jemari dan kepala otak aku masih ada, tak hilang lagi.

3 comments:

pearlEJ said...

uihhh sora mcm ramli sarip?? seksi tuhh.. hahaha...

ehh ehh... aku pun dok afundi gakkk... :p

Aina said...

Kesian betul kat orang yg undi tru sms tu kan. Habis duit jer.

Heh he he..i berani kata sebab i tak duduk kat Malaysia, so tak layak laa ngundi. Kalau I duk kat M'sia, mungkin I pun terhasud jugak kot...

cybernetics mind said...

EJ : Uikkkssss ngko AFUNDI saper lagi erkkkkk....kan Mama Rina dah kuor...hehhehhehe.

Aina : Tak per....at least jimat lee u punya kredit.....Kat Qatar apa reality show yg happening....??

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger