~::Dah sebulan dah.....::~

Monday, May 26, 2008


Tak sangka errkk.....http://akupunyalife.blogspot.com/ telah berada di pasaran blog neh selama sebulan.....engkorang boleh recall balik entri pertama aku dulu tuh....


http://akupunyalife.blogspot.com/2008/04/salam-kelahiran.html


Macam2 dah aku tempuhi dlm masa sebulan neh & macam2 ragam manusia aku dah lalui dlm proses aku melompat-lompat dari satu blog ke satu blog korang. Aku cukup happy dengan lifestyle baru aku neh.....bebas dari ikatan kesempurnaan....bebas melahirkan suara hati....bebas menemui rakan2 baru yg rasa macam dah lama sangat kenal......truly unsangkarable...

Harapan aku jugak......biarlah ikatan ukhwah itu terus berada di landasan2 yang positif dan sentiasa membawa ke arah perkembangan dan dinamika minda kita sumer. Pada aku kita sumer neh "hidup" dalam satu komuniti yang cukup unik dan dinamik.


Camner pon, sebagai new commer dlm dunia blogging neh.....aku perlukan nasihat or view dari ngkorang sumer bagi memperelokkan dan memeriahkan lagi http://akupunyalife.blogspot.com/


Tak penah aku pikir bahawa blogging neh boleh jadi jambatan bagi menghubungkan kita sumer tak kira kat mana pelosok dunia sekali pun.....emmm cam promo TV9 plak....."Dekat Di Hati"


Sekali lagi....aku nak nyatakan di sini bahawa aku cukup2 appreciate dgn sumer pengunjung blog aku yg tk seberapa neh. Ngkorang imagine ler.....kalau laa tk ada pengunjung dtg ke blog aku neh....rasa2 http://akupunyalife.blogspot.com/ neh buleh hidup lagi ker sampai hari ni...?????

Tapi bila site counter menunjukkan jumlah pengunjung yg menghampiri angka 2,000 (lagi 95 nk sampai 2000)......maka itulah antara salah satu "talian hayat" yg memungkinkan blog ini terus wujud untuk tatapan semua, InsyaAllah.

9 comments:

nadzunix said...

"Pada aku kita sumer neh "hidup" dalam satu komuniti yang cukup UNIK dan dinamik."

yups sokong dengan post yg nie ... walaupun hanya dalam alam penulisan ia mampu merapatkan kita ...

dan tahniah untuk ulang'bulan blog anda CM ...

cybernetics mind said...

haa....silap hejer ler plak...patut UNIK tu tukar jadi UNIX....baru ada org perasan lebey skit....huahuahua

Mr. Azman said...

ahaks~
Erm... aku pon suka lompat lompat melaui shoutbox.

Pantang ade nick baru tersenarai yang ade link, mesti aku datang jenguk.

Best Ma
Kreuger®

tun teja said...

amboii.. baru sebulan dh nk cecah 2ribu. tahniah.

hehehehe

Mr. Azman said...

Adakah aku yang akan menjadik pembaca ke 2000?

Kalau aku yang ke 2000 tolong kasik hadiah ar... wakkakakak~

Aleeya said...

sebulan ekk..teruskan menulis yo...ai dah 2 tawon he he

cybernetics mind said...

mr.azman...
lompat blog takper....lompat parti, emmmmm no komen...hahahahah

agak2 ler saper org yg ke 2,000 tu errkkk????

cybernetics mind said...

Tun Teja...
Tak der Tun, tak cecah gak 2,000 tu....heheheheh

Anyway tenkiu for being one of the pengomen setia....ahaks

cybernetics mind said...

Aleeya...
Uishhhhh...rasa malu jer dgn org yg dah lama memblogging neh cam student first year nk ngorat student final year plak....hahaha

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger