~::Jom Masuk Dewan.....::~

Thursday, June 26, 2008


Untuk pengetahuan semua, Dewan Undangan Negeri Perak sedang bersidang dari 24-30 Jun 2008 bagi kali yang ke-12. Persidangan tersebut boleh diikuti secara LIVE Video Streaming.

Jom masuk Dewan......Persidangan Dewan Undangan Negeri Perak

Setelah aku membuat risikan, aku mendapati company yg bertanggungjawab dengan Live Video Streaming adalah sebuah syarikat kepunyaan orang Melayu...so aku pun tumpang bangga gak especially bila terlibat dengan benda2 yang berkaitan dengan teknologi ni pasal aku pun minat gak...heheheh

GLOBAL MEDIA CHANNEL - Think Globally

5 comments:

love-n-hate said...

bagus yerr...

love-n-hate cadangkan semua negeri pun buat macam ni... so, rakyat tahu apa yang dibincangkan. rakyat tak left-out dr apa2 perbincangan... betul tak??

p/s: bangga dengan teknologi yang beri manfaat kepada rakyat tempatan, tak kira di ceruk mana pun...

cybernetics mind said...
This comment has been removed by the author.
cybernetics mind said...

love-n-hate...
a'ah...org Singapuree pun boleh tau what's happening dalam negeri2 kat Malaysia ni.

FYI...beberapa negeri dalam Malaysia ni pun boleh tengok live telecast ni....please check the site provided (such as Perak, Pulau Pinang & Kelantan)

Actually 5 state (Perak, Pulau Pinang, Kedah, Kelantan & Selangor)and one Federal Teritory (Kuala Lumpur), ruling party nya adalah dari kalangan PAKATAN RAKYAT bukannya cam yg lain2 under BARISAN NASIONAL. Tapi nmpaknya negeri2 yg bawah Opposition Parties ni nmpaknya ahead from the rest...sebagai contoh Live Video Streaming ni.

http://www.ipglobal.tv/

love-n-hate said...

CM ohh CM,

love-n-hate bukan warga singapura... kita orang malaysia... kerja di singapura.. :)

tak sangka banyak dah negeri ada live telecast ni... hmm kenapa lah kite selalu ketinggalan.. mungkin tak di broadcast or iklankan dengan baik kot...

p/s: pelik bila perkara baik mcm ni tak diketengahkan dlm akhbar... tapi perkara skandal2... tak abis2 penuh paper... :)

Minister Of Mind said...

oo..ada eh?

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger