~:: Yang ditunggu.....::~

Tuesday, November 4, 2008

Xceli aku rasa letih sangat bab menunggu2 ni.....kalau aku tk tau tk per, problemnya aku dh taw aku akan terima sesuatu....so jenuh laaaa aku menunggu. Tapi akhirnya episod tunggu menunggu telah berakhir tengahari tadi. At last yg ditunggu telah tiba....

Apa laaa Kreuger , tk suprise langsung....hehehhe jgn marah noooo. Aku taw, ngko tersangatttt laa terujanya nk bagi bufday gift kt aku..taun depan bagi lagi yerrrr...lagi beratttt punya...hehehe

Okeh jom kita sesamer tengok apa yg tertulis kat envelop Pos Ekspres tu - "DIJAMIN SAMPAI ESOK" dan kat tmpat cop tu siap ada cop 31 Oktober 2008.....kalo tk nampak sila enlarge sendiri yerr. Aku terima 4 November 2008...hari ke 4 baru sampai....so, apa cerita ni Pos Malaysia...???? Tempat aku ni nk kena naik bot ker baru sampai...???? Tempat aku ni keter or lori tk lalu ker...???? Hari Sabtu & Ahad tu ada maaf laaa skit....2 hari lagi tu saper nk maap. Sib baik laa Kreuger tk saman Pos Malaysia.....kalao tidak terus Kreuger take over Pos Malaysia jadi Pos Kreuger atau pon Kreugerwide Express...heheheh

Jom kita tengok apa isinya....adakah TV Plasma teknologi terkini atau pon Mesin Basuh terkini yang siap lipat sekali.... Jeng jeng jeng.....

Haaa...nampak tak..???

Sudah terang lagi bersuluh....

Rupanya dalam casing Zippo tu siap ada Bufday Kad kecekk pulak....tenkiu tenkiu tenkiu.

Utk saper2 yg tk taw Zippo tu haper....ianya adalah sejenis lighter atau pemetik api. Oiiii, bukan 5 or 6 hengget regernya......puluhan or mebi cecah ratus kowt....nk taw kena tanya Kreuger . Benda ni bukan buat kat kilang area2 Gombak....ni USA mari taw.

22 comments:

nikillas said...

haish.. nanti time befdei aku, aku kena mintak satu neh.. tapi nak guna untuk ape..?? ko isap rokok ke bro..??`

ELeEa said...

mslhnya...bro dh tau nk dapat sumthing...adiah bestday lak tu...
2la psl...hehe...

cuba kalo xtau...lwt sminggu pun xkisah kot...ahaks =)

n a d i r a said...

merokok membahayakan kesihatan ;p...hehehe

Mr. Azman @ Kreuger said...

Hamboih...hamboih, bukan main ar..
gua kasik zippo tuh bukan suh
lagi kuat isap rokok. Xceli Zippo
tuh adalah my inspiration.

Light is good inspiration, but not
the flames... Zippo banyak menyimpan
nostalgia Kreuger mase zaman dulu
kale. Kenapa itu, dan kenapa ini
pasal diri Kreuger...

Well... yang lepas tu, lepas la.
Bagi Kreuger skang ni, buang yg
keruh ambik yang jernih.

No body perfect, but we should
learn to be perfect. If not 99%,
but almost reach to the highest,
is enough.

So sebagai tanda kenangan dari
kreuger kepada bro CM, Zippo
adalah perantara...

Kalau le ditakdirkan hilang...
(bukan nak mintak, ni kalau..)
Kalau ditakdirkan hilang zippo,
bro CM sure akan susah hati
eheheh... n kompom laa dok teringat
kat aku... sebab takut kene marah.

Moral of the story:-
Kalau hilang... ganti balik.
Termasuk wang pos + wang
perlindungan Ah-Long Bkt Beruntung.

Muahahahaha.... abis la lupe makan
ubat malam nih~

Kreuger®

cik afeera said...

best...best....saye da lame tingin nk masokkan zippo ni dalam koleksi**


errrr incik kreuger..bleh bg saye 1 x utk bedey saye taon dpan....hikhikhik

**gile**

Ryehanna said...

hadiah lighter? huhu...
mulanya nak komen tentang bahaya rokok gak, tapi pas bace komen Kreuger, tak jadilah...hehe

meaningful tol hadiah tu...
jaga bebaik tau CM...

cybernetics mind said...

[ nikillas ]
hehehe...mintak jgn tk mintak. tapi pd yg tk isap rokok jgn nk cuber2 yerrr, anggaplah rokok tu sbg sesuatu benda yg paling tk beshhhh dalam dunia ni...:)

cybernetics mind said...

[ eleea ]
perghhh....kl suprise, trkejut besar le jawabnya...:)

...so, ada lagi ler yg nk bagi kat CM tp CM tak taw....ngehx3

cybernetics mind said...

[ nadira ]
emmmm...skit2 tkper kowt ;)

cybernetics mind said...

[ kreuger ]
memang meaningful Zippo tuh...aku pon taw ngko bkn nyer suruh aku hisap rokok lagi kuat...ekekekek

lighter tu off course kuarkan cahaya...and cahaya tu off course penyeri & juga penyuluh....so paham2 laa bak kata ngko sendiri....penuh memberi inspirasi.....kira2 aku ni cam sumber inspirasi ler....heheheheh
*perasan jap sambil hidung kembang kempis

Insyaallah aku simpan baik2....sebab aku takowt kena ganti balik nak bayar duit Along Bukit Beruntung tu...hehehehe

cybernetics mind said...

[ cik afeera ]
mintak jer....buat muka tk malu ngan Kreuger tu...heheheh

lagipon, taun depan Kreuger janji nk bagi CM dapor gas plak...lagi besar api dia....wakakakaka

cybernetics mind said...

[ ryehanna ]
hehehe...tau tk per, jgn nk main tuduh2 jer lagipon kl nk taw Kreuger ni penoh ngan jiwa sentimentel gitu...ngehx3

p/s : "mende" yg CM bagi dulu selalu guna tak...???? "besar" kegunaannya taw...:)

cendawanintim said...

tak aci..nak adiah jugakkkkkk!!

Luth Textile said...

bro ni perokok tegar ke?
hahaha

papa-itam said...

tak apa lah lepas ni kita tengok cm buat entri bertajuk guna nya lighter.


lighter+api=panas
tiba2 aku teringat satu blog yg boleh bikin panas...tak tau kat mana mula aku dapat link tu...

http://tukartiub.blogspot.com/

l.i.f.e said...

hhhmmm...menggalakkan pembakaran paru2. tak elok!

cybernetics mind said...

[ cendawanintim ]
pi mintak kat Kreuger...mana tau kowt2 dapat dapor gas plak.....hahaha

[ luth textile ]
tak aihhh...aku ni bukan perokok tegar....mild smoker jer...heheheh

[ papa-itam ]
owhhhh....tukartiub.blogspot tu???
hehehe...CM selalu baca...Hishamuddin Rais punya ;)

[ l.i.f.e ]
hehehe....mmg laa gunanya mender tu utk cucuh rokok, tapi yg Kreuger bagi tu bukan sekadar tu jer....mebi banyk lagi unsur2 yg tersirat.....api tu kan salah satu elemen utama kehidupan?
*mcm ayat kaver jer......hehehe

Myza Pesona said...

Warning by the Irish Government kat kotak rokok kat negara dorang!
'Smokers die younger'. So pikir sendirilah!Hahaha

cybernetics mind said...
This comment has been removed by the author.
cybernetics mind said...

[ myza pesona ]
hehehe....tu blum tengok warning Indonesion Gov. lagik..."Merokok Bisa Menyebabkan Kanker & Impotensi"
rupanya kalo boh kanker jer kurang berkesan amaran tu erkkk....ahaks

cybernetics mind said...
This comment has been removed by the author.
dakchomey said...

huhuhu...mesti syg nk gune kan..

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger