~:: Last check...testing 1..2..3 ::~

Friday, November 14, 2008

Petang tadi gi ground check......sebelum live event sok pagi. Jangan lupa noo...yg aku citer ari tu Live on TV9 - "Nasi Lemak Kopi O". Bukan apa pon, just nyebok tengok2 persiapan jer.



Bila aku sampai jer site tadi, ada sorang mamat tu lintas tepi keter aku....so cam biasa aku pon bagi salam laa.....

"Assalamaualikum...."
"Waalaikumsalam......"
"Macam penah tengok jer mamat ni.....", aku bercakap sengsorang dalam keter aku.

Laaaa, Ali rupanya....Ali XPDC....tapi sekarang dah tukar Ali M-Pire. He's no more with XPDC. Kalau ikut program, petang Ahad nnti akan ada satu mini konsert TV9, so dia sebagai salah seorang artis yg akan perform ari tu. Kalo tk silap aku Ust. Aqil Hay pon akan perform gak.

Kat sini akan ada event futsal & bola jaring gak....kat hujung khemah tu plak ialah main stage untuk mini konsert

Antara props untuk esok....bukan setakat props jer, esok akan ada persiapan untuk kenduri kendara kat sini - Live kat TV9, tk caya esok tengok noooo.

Ni laaa set atau mini studio "Nasi Lemak Kopi O" - cam buruk jer kan, tapi dlm TV...cantik pulak. Tadi Pengarah Projek "Apa Khabar Orang Kampung" dari TV9 bawa aku masuk set ni untuk tengok angle yg akan dishot dari dlm set tu.

Aku sempat capture si Aziz Desa tengah dok merapu meraban masa tengah dok test depa punya PA System & Communication System.

So...esok & ahad jgn lupa jenguk2 TV9 - Live "Nasi Lemak Kopi O" pukul 8.00 - 10.00 pagi....mana laa taw kot2 aku pon enterprem gak...heheheh *perasan jgn tk perasan.....

8 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

hohoh... ape kate broadcast je
rancangan tuh kat youtube...

bleh gua usha balik lepas balik kijer
amacam ade bran...

*erk.. nak masuk tv tuh, rambut dah
tumbuh semuya ke?? Miahaha... *larik!

Kreuger®

meo188 said...

kek mano nie jang?

cybernetics mind said...

[ kreuger ]
laaaa....caner nk broadcast, bukan aku yg jadik kamera men nyer....huhuhu

uishhh....tkkn bulan 7 ari tuh kasik botak tak tumbuh2 lagi...heheheh

ngko tk leh hack ker sistem satelit TV9 tuh kasik wat crossover masuk ngko punya henpon....*soklan yg patut dijwb dgn daya imaginasi yg tinggi

cybernetics mind said...

[ meo188 ]
kat mana lagi...kat Kg. Matang Acheh, Manjung daaa :)

ELeEa said...

alaaaaaaa....owg kijer r bro....
tgk r...kalo ley larik2 jap gi dpn TV...hehehehe

miezi said...

kompem sok aku pagi2 dah tercongok dpn tv! Eheh

cendawanintim said...

alaaaaaaaa, tak sempat nengokkkk...ader ke idak lam utube??

13may said...

mintak mintak bleh bgun tido :D

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger