~:: Terima Kasih.... ::~

Monday, September 29, 2008

Assalamualaikum......xceli aku nak ucapkan terima kasih untuk semua sahabat2 blogger sama ada yang bagi Kad Raya Virtual kat aku atau pun yang menampal Kad Raya Virtual yang aku buat kat atas tu di blog masing2. Allah sahaja yang tahu macam mana aku punya kegembiraan bila aku tengok Kad Raya Virtual aku tu berada di merata2 tempat dalam blogsphere ni...hehehe bangga rasanya bila tengok Kad Raya Virtual aku tu telah merentasi sempadan daratan mahupun lautan.

So, kat bawah ni aku nk share Kad Raya Virtual yang aku terima dari rakan2 blogger...uols boleh sama2 tengok okeh. Mungkin ada yg tertanya2 kenapa aku dok guna istilah Kad Raya Virtual.....pasalnya Kad Raya jenis ni senang dicirculate di alam maya ni, tak payah guna stem or Mr. Posto. Tapi biasanya ramai yg lebih biasa guna istilah E-Card.....sama je laaa. Okay...jom kita tengok satu2 kreativiti rakan2 blog aku dengan Kad Raya Virtual masing2.

From : http://aleeya01.blogspot.com/


Kalau ada Kad Raya yang aku tertinggal mintak maap banyak2 lerr......bukan disengajakan, kadang2 terlupa....so jangan kecik ati kalu Kad Raya uols aku tak tempek kat sini. [uiksss, macam disclaimer jerrr....tauu takoooot]

Xceli from rakan2 blogger, satu pun aku tak terima Kad Raya Conventional / Kad Raya Fizikal. Sebabnya...aku tk pernah bagitau pun address aku kat dalam blog...hehehehe perasan tak abis, macam ler kalau letak address kat sini aku boleh dapat Kad Raya lagi banyak dari uols.....piiirahhhh. Kad Raya Conventional banyak gak yang aku terima...tapi sumer tu macam official laa skitt....atas sebab2 nature of job aku......even satu Kad Raya tu aku terima dari salah seorang Timbalan Menteri. Tapi, dalam banyak2 Kad Raya Conventional yg aku terima tu, pada aku yang cantik dan special ialah dari YAB Dato' Seri Ir. Haji Mohammad Nizar Bin Jamaludin, Menteri Besar Perak Darul Ridzuan.

Kad Raya Conventional Dari YAB Dato' Seri Ir. Haji Mohammad Nizar Bin Jamaludin,
Menteri Besar Perak Darul Ridzuan.

So...petang ni aku nak gi skodeng.....Haaaa, jangan salah sangka pulak....gi Skodeng Anak Bulan Syawal....hehehehe, nnti kalau ada kesempatan amik gambar, aku akan boh dalam next entri okeh.

3 comments:

Mr. Azman said...
This comment has been removed by the author.
Mr. Azman said...

Salam Bro... hohoho..
Terharu seh... kad raya gua paling atas.. rase macam nak nanges *terharu - Mawi ft Jamal Abdillah, ekekkeke....

Thanks so much bro. so citernye malam ni tengok anak bulan ker??? Kalau pegang teropong tuh, jangan teropong umah orang pulak... ekeke... teropong tuh macam power rangers skit ma. Bleh tembus atap umah orang karang... macam citer Eraser....

Ape ape jer lah bro... ok.. nanti gua publish kat blog. thanks so much wokehh... Selamat Skodeng Anak Bulan...

P/S:- Jumpe minggu depan. Gua cuti seminggu... sure bosan. rerajin le usha blog gua agar tak bersawang. TQ

Wassalam,
Kreuger®

razifembi said...

Selamat Menyambut Hari Raya :

razif & mastura, penang

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger