~:: TAG Di Bulan Puasa ::~

Saturday, September 6, 2008

Pepagi morning lagi bila CM online terus dapat mesej kt shoutbox,


[ Azman Assalamualaikum... ada TAG untuk anda. TQ ]


So, apa lagi dgn pantas terus pi ke link tu: http://warirc2.blogspot.com/. Damn....tarak guna punya Kreuger, kena 2 TAG sekaliguss....hampehhhhh*konon2 emo ler tu...ahaks.


Xceli bila kita cakap soal TAG ni, maknanya ada orang appreciate or hargai kita bukannya nak pedajal or musnahkan hidup kita....[ini cakap kat mulut ler...]. Jauh di sudut hati pulak xceli seronok + tak seronok pun ada pasal bila kena TAG sure kena buat kejer lebih....ahaks. Tapi percayalah, bila kita kena TAG kita akan lebih close dgn org yg mengeTAG kita tuh, betul tak??? Kalau tak silap CM, Azman a.k.a Kreuger ni dah banyak kali kasik TAG kt CM. Dan di antara TAG yang diterima ada satu yang CM tk leh lupa pasal pada CM ianya unique, Kreuger reka sendiri bukannya just forward dari orang lain. Uols boleh refer kat sini - TAG SENGAL KREUGER.

TAG ni juga adakalanya dianggap sebagai penyelamat kebuntuan. Camner tuh? Hehehehe di kala kekeringan idea untuk mempublish apa2 entri. [alamak Bahasa Melayu utk "publish" apa errkkk...tgh mental block ni...aduihhh] Dalam soal ni CM terkecuali , pasal Kreuger punya pasal entri2 lain kena tangguh dulu laaa...*konon2...ahaks.

So...atas dasar menghargai persahabatan uols sumer dan sayang CM dgn pengunjung2 akupunyalife.blogspot.com , so CM akan serahkan batton TAG ni kepada nama2 yg kat bawah ni tak kira laaa samada ngkorang dah pernah dapat TAG ni atau tidak walaupun arahan TAG ni adalah cuma passing pada 5 org yg bertuah saja. Pada CM, sumer kengkawan CM adalah bertuah dan berhak utk dapat TAG ni. Senang jer, save kan gambar smiley yg kt atas tuh, letakkan di blog masing2 sebagai entri dan passinglah kepada kengkawan uols yg lain. Selamat berbuka puasa dan selamat menjalani ibadat2 di bulan Ramadhan ini.

  1. http://akusape.blogspot.com/
  2. http://demipena.com/
  3. http://hafizdasar.com/
  4. http://allisyacute.blogspot.com/
  5. http://anysz.terbaek.com/
  6. http://azzamsupardi.blogspot.com/
  7. http://ustattezeidi.blogspot.com/
  8. http://beruangmadu.com/
  9. http://blogmenjerit.com/
  10. http://www.bluehikari.com/nikki/
  11. http://www.razzirahman.com/blog/
  12. http://redapples.wordpress.com/
  13. http://budakmerah.selamba.net/
  14. http://cendawanintim.blogspot.com/
  15. http://chapayam.blogspot.com/
  16. http://cikdaun.blogspot.com/
  17. http://www.mywindowsxp.info/myblogrolls/ (dekan)
  18. http://dugongsenyum.blogspot.com/
  19. http://pearlej.blogspot.com/
  20. http://zaelismail.blogspot.com/
  21. http://eriyzaqistina.blogspot.com/
  22. http://faisaladmar.blogspot.com/
  23. http://fendiosman.blogspot.com/
  24. http://firdaussite.blogspot.com/
  25. http://belibuy.blogspot.com/ (framestone)
  26. http://cikkai.blogspot.com/
  27. http://hakzinblog.com/ (game master)
  28. http://aim9093.blogspot.com/
  29. http://jus-lemonmadu.blogspot.com/
  30. http://irfandalili.blogspot.com/
  31. http://norjannah.blogspot.com/
  32. http://jimieray.com/blog/
  33. http://greenboc.blogspot.com/
  34. http://www.keretamayat.blogspot.com/
  35. http://komandotrg.blogspot.com/
  36. http://muaturun.blogspot.com/ (lagu topmasakini)
  37. http://millots.blogspot.com/ (licencetospill)
  38. http://kampungmuzik.co.cc/ (loque)
  39. http://lurve-me-without-fear.blogspot.com/ (love-n-hate)
  40. http://ainafarhana.blogspot.com/ (MalayLady)
  41. http://www.geocities.com/akungantaro/index.htm (Meero)
  42. http://www.menteil.net/ (menteilism rules)
  43. http://meo188.blogspot.com/
  44. http://virgin-virago.blogspot.com/ (Miyn)
  45. http://miracle-hariahs.blogspot.com/ (nadira)
  46. http://www.nadzunixx.blogspot.com/ (nadunixx)
  47. http://nasikerabupetro.blogspot.com/
  48. http://blogmelayukaya.blogmas.com/ (nazri-demalaysian)
  49. http://zilzals.blogspot.com/ (nobody said it was easy)
  50. http://www.yussamir.com/ (paradigma)
  51. http://pisautoreh.blogspot.com/
  52. http://puteraf.blogspot.com/
  53. http://sitirufaidah.blogspot.com/
  54. http://ryehannazz.blogspot.com/
  55. http://funnys-video.blogspot.com/
  56. http://saifulislam.com/
  57. http://salsaworldwide.blogspot.com/
  58. http://sanggahtoksago.blogspot.com/
  59. http://shweetpwincess89.blogspot.com/
  60. http://sweetmamasweet.blogspot.com/
  61. http://syakuribrahimblog.blogspot.com/
  62. http://www.tepianrindu.blogspot.com/
  63. http://aleeya01.blogspot.com/
  64. http://aisyahhumairaa.blogspot.com/
  65. http://tongkangbocor.wordpress.com/
  66. http://kutiba.blogspot.com/
  67. http://trik-tips.blogspot.com/
  68. http://toonteja.blogspot.com/
  69. http://ustazrockez.blogspot.com/
  70. http://webmilenia.blogspot.com/
  71. http://zuedhearty.blogspot.com/
  72. http://numbinlife.blogspot.com/ (L.I.F.E)
  73. http://darlingfarah.blogspot.com/ (AllMyLife)
  74. http://www.cekikdarah.com/
  75. http://slumberaja.blogspot.com/
  76. http://nikillas.wordpress.com/
  77. http://marimerepek.blogspot.com/
  78. http://www.luthtextile.blogspot.com/
  79. http://dzanaaz.blogspot.com/
  80. http://shakroil.blogspot.com/
  81. http://mat4nira.blogspot.com/

Mungkin ada yg dah dapat TAG ni kann, so kepada sesiapa yg belum terkena lagi tag nih, sila laa copy n paste kat blog hangpa2 nooo. Pada CM, TAG ni simple jer...To Kreuger....TAG yg satu lagi tuh aku tk baper paham....xplain skit nooo & pada sesaper yg masih CM hutang TAG...sabar2 yer...bulan posa tk leh marah2 taw...hiks

20 comments:

nikillas said...

mak datuk.!!!
banyak giler link ko pass kan..
muahahahaaha...

Mr. Azman said...

Muahaha... bro tag yang kedua lagi senang ma.

Tools:-
1. Digital Cam 3.0 and up
2. Ada function Close Up
3. Snap gambar untuk membezakan depan dan belakang.

Pas tuh publish kat blog... kalau objek kat depan lebih clear dari objek dibelakang, maknanya dah berjaya laa tuh. Tapi mesti ingat... tak mau pakai flash. Orait...

Mr. Azman said...

Lupe... untuk contoh reference gambar bro boleh ambik kat sini:-

http://freadykreuger.googlepages.com/contoh-utk-CM.jpg

Gambar hendaklah disnap seberapa dekat yang boleh dengan lense kamera. Orait.... lepas tuh cube tengok hasilnye :-D

Kalau dah jadi... publish laa kat blog bro ok~

Kreuger®

cendawanintim said...

mekasihhhhh3333....

ShakRoil said...

thnx for the tagged.. huhu

meo188 said...

tq... he2, sye xfaham mcm mane nih...

Ryehanna said...

ape laa tag dr kreuger nih...byk sgt prosedur...

xmo buat ahh...xpaham! ekeke...

ana rajin wat tag yg tulis2 jer...
=P

love-n-hate said...

Salam...

X reti la CM... serius tak reti... huhuhuhu...

:(

MiSZuE said...

wow ramainye hehe..

neway thnks cm..nnti zue amik k..

Eriyza said...

Mekaseh erkkk tuan umah. :)

Faisal Admar said...

salam cm...

dah dapat dah tag nih bro he he...
cuba klik sini.

tq bro! :)

SlumbeRaja said...

terima kasih utk tag di atas, nanti saya letak kt blog saya. :) ramainya yang associate ngan blog nie.. dasat

Peminat Psychic?
Menonton Rancangan TV Secara Percuma di Internet
Berita Sukan Yang Aneh
Memilih Rakan: Kualiti atau Kuantiti?
Anda Meraba atau Diraba?
Antara Mamak dan McD, Yang Mana Pilihan di Hati?

cybernetics mind said...

[ nikillas ]
kang...yg tk kena pass kecik ati plak...so sumer aku treat equal erkkk

[ mr.azman ]
second TAG tuh on da way...sampai kt Slim River dah...hehehehe

[ cendawanintim ]
sama2 kasihhhhhhh

[ shakroil ]
u're most welkemmm :)

[ meo ]
uiksss???? senang jer, ikut arahan betul2 :)

cybernetics mind said...

[ ryehanna ]
uikss....senang jer, tk yang susah2fenin kpla pown....save pics, pastuh boh kt blog...tu jer ;)

[ love-n-hate ]
emmmm...kompius erkkk, bacer arahan betul2, sure tk kompiusss

[ misszue ]
u r most welkemmm....amik jgn tk amik

[ eriyza ]
tuan rumah cakap..."kasih diterima"...:)

[ faisal admar ]
tkper2...CM taw TAG ni widely spread...tu pasal ada yg dah dpt earlier :)

cybernetics mind said...

[ slumber@j@ ]
sama2....emmmm ramai associate, biasa jer, dlm dunia blog ni...makin lama makin luas smpadan persahabatan tu....hehehe

Sweetmama said...

thanks...

love-n-hate said...

masih lagi x reti... huhuhu

Dekan said...

Erk.. Dekan kene tag rupanya.. Huhu. Anyway thanks. :)

cybernetics mind said...

[ sweetmama ]
ur most welcome mama :)

[ love-n-hate ]
takper2...sian plak CM ngan love-n-hate ni...just forget bout it, namo sedey2 taw ;)

[ dekan ]
tenkiu Dekan...CM ingat sumer kkwan CM, tu jer :)

Honeylemon said...

wah.. ada tag la... nnt kita tempek kat blog kita yer... hehehe....

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger