~:: Friendship Award ::~

Wednesday, April 29, 2009

Semalam aku dapat satu award dari Allisyacute. Nama owner blog tu bukan Allisya tapi Hidayah...Allisya tu nama anak dia. Aku rasa laaa kan owner dia malu...tapi kalo boleh dia pon nak boh nama jadi Hidayahcute...heheheh. Ya amponnnn, Hidayah jgn marah aku.

Bab2 memberi award ni kan...nak tak nak kita kena laa rasa bangga...pasalnya dalam banyak2 list tu naper si pemberi tu pilih kita ....so, sendiri mau ingat laaa. Ingatan tu amat2 perlu kita hargai. Tima kasihhhh la Hidayah oiiii....terharu aku...huhuhu. Nanti aku banjer makan....cepat Hidayah on blutut...aku nak hantar pizza ni...hehehe.

So, Hidayah...CM doakan hidup Hidayah sefamily akan sentiasa dirahmati oleh Allah......amin.

Cam biasa laa kan....adat menerima award ni kena laa pulak kita panjang2kan penganugerahan ni pada rakan2 yang lain, yg kita rasakan istimewa dan juga telah memberikan kita inspirasi selama ini....bak dialog dalam citer "Seniman Bujang Lapok" - "........tetapi lubang hidungmu tetapp menjadi pujaan hatiku"...hehehe.

Kalau ikut rule yg telah ditetapkan, penerima kena anugerahkan pulak Friendship Award ni kepada 10 orang sahabatnya. So, untuk kali ini nama2 yg telah terpilih ialah.....jeng jeng jeng.....
  • AzmanIshak [kalo tak bagi...silap2 mintak balik Zippo yg dia bagi tu...heheheh]
  • Meo188 [ni pun kena bagi....pasal dia baru bagi hadiah kat aku....tenkiu Meo]
  • Ryehanna [...tk bagi takut nanti kena campak masuk laut =P]
  • PwincessAJA [org yg pertama kasik komen kat blog ni]
  • Papa-Itam [tk bagi kang repot kat Kreuger plak...heheheh]
  • MyTownKajang [untung2 Pak Sheikh belanja satay...yahoooooo]
  • Eleea [bagi pasal jadi one of blogger friend & juga one of my junior USM]
  • IntanMGM [....kena bagi kang sabotaj plak aku punya result...hehehe]
  • Nadzunixx [....emmm pasal nama blog dia unik...hahaha]
  • Cendawanintim [...pasal dia baru YM ngan aku petang tadi]
Haa...apa lagi...amik.....tempek jgn tk tempek. Untuk Kreuger...ngko tempek laa badge Friendship Award tu kat baju untuk gi kejer esok noooo...hehehehe.

Pada nama yg tak tersenarai kat sini....jgn laa pulak kecik ati...ngkorang yg lain2 pun still pada aku special dengan cara masing2 . Kalau rasa Friendship Award ni menarik dan memberikan erti...amik laaa tempek kat blog ngkorang....jgn malu2.

12 comments:

Ryehanna said...

thanx, Cm! heheh

nadzunix said...

salams ....

thanks bro !!!
eheheh ...

Papa-Itam said...

CM
nak ambil ni boleh tak nak buat ucapan yang panjang-pangjang ..bla bla bla
terima kasih bro. ambil ya, ada jugak orang bagi award kat aku

Marzalina said...

TQ3x CM..takut ek kena sabotaj result hahahahaha...thanks ya...nanti intan belanja minum sky jus :p

Juz an ordinary Hidayah said...

uit..bukan malu ar..
nak abadikan nama anak je..
ingatkan time tu anak sorang tu je la..[allisya nadhirah]
tup2 kuar lagi sorang..heheh..
nak kena tukar ke??

pwincess AJA said...

salam CM.

thanks for da award.

aja org 1st eak cmnt kt blog CM?
teharu lak.hiksss.;DDD

btw,keep blogging.=)))

the unknown said...

nak tanya, cybernetics nie maknanya tertakluk pd ape yg didefinisikan oleh pengasasnya, atau ko wat ko nye sendri?

aku kuries..

meo188 said...

yipie!!!! :)

ELeEa said...

Thanks Bro...
Tempek da
Siap ada entry khas lagi
ekekekeke

Mr. Azman @ Kreuger said...

ahaks~ dapat award tuh.. nak kene
buat room khas kat blog aku ni.
untuk lekat semua koleksi-koleksi award. hahaha...

ape ape pon thanks sebab ingat jugak kat aku.

erm.. dikesempatan ini aku amat berterima kasih kepada pengundi-pengundi sms & pengundi hantu... juri-juri awam dan juri separuh masa. Tak kire sama ada anda bekerja secara sambilan, sukarela mahupon paksaan yang tak direlakan. ngiahaha..

sungguh tak kuase nak melawan kehendak peminat semua yang telah mengundi aku sebagai pencalonan artis lelaki terbaik sesi 2009.

terima kasih juga untuk mak & ayah sebab selama ni menjaga aku dengan baik. tak lupa juga kepada kengkawan semua yang mengenali diri ini, dengan ucapan.. kenang daku dalam doamu

*rase macam bagi ucapan kat radio plak... erm.. kire boley laa tuh.

hahaha... ok ar bro. thanks!

cybernetics mind said...

-Ryehana-
sama2 kasih...hehehe

-Nadzunix-
Wa'alaikumsalam...u're most welkemmm

-Papa-Itam-
ambik jerrrrr...tk yah ucapan pon tkper

-Marzalina/IntanMGM-
chehh...apa barang nak banjer sky juice...org dtg dari jauh kn laa belanja yg special2 punya...hehehe

-Hidayah-
hehehe...tk yah laaa tukar2...CM melawak jer. thks anyway bg award sebagai tanda persahabatan ni :)

-PwincessAJA-
Wa'alaikumsalam Aja...betul laa CM tk tipo...Aja adalah org yg 1st komen kat blog ni....kn masuk Hari Ini Dalam Sejarah ni...ekekeke

-The Unknown-
emm...thks atas kunjungan pertama ni.owhhh...interested nk tau cybernetics tu apa yer...heheheh, jarang org lain nk amik tau...ngko ni mesti kategori philosopher. Xceli aku tk laa ikut 100% apa yg dimaksudkan oleh pelopor2 idea cybernetics tu...tapi aku rasa laa kan..cara pemikiran aku ni tk lari jauh dari apa yg dimaksudkan oleh pemikir2 tu..

Ok...aku xplain skit...Cybernetics tu adalah satu cara berfikir. Ia juga dikatakan sebagai satu seni bagi mewujudkan keseimbangan di dalam dunia yang penuh dengan segala kemungkinan / kebarangkalian dan juga segala kekangan. Ia juga dikatakan sebagai satu sains dan juga seni memahami sesuatu. Ia juga ditafsirkan satu set idea yang dinamik (sentiasa berubah dan berkembang) yang disedari dalam interaksi sesama insan.

ngko boley check entri aku ni - http://akupunyalife.blogspot.com/2008/04/cybernetics.html

harap2 ngko puas hati ngan pnjelasan aku ni... :)

-Meo188-
hehehe...aku pon nak yippieee gak

-Eleea-
u're most welkem...huhuhu terharu bebb wat entri utk CM

-Mr.Azman A.K.A Kreuger-
Mana boley aku lupa kat ngko....ingat nerbes ingat Kreuger...hehehehe

perghhhhhhh...siap ucapan laa. haaa...jgn kerek laa pulak kang masa nk ijab kabul nnti tersangkut2 & rasa nk terkucil plak...wakakakak

award dah banyak ni...sok pi beli kabinet baru utk boh award2 tu...ahaks

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger