~:: Heyyy...I'm back laaa ::~

Thursday, April 23, 2009

Elehhhh...yeyeoww jer kan, macam laa nak kasik rock the world. Cadang2 gitu laaa lepas dah abis exam ni tapi kan start jer kejer ari Selasa lepas macam2 plak kerja yg menunggu. Dari sehari ke sehari konon2 nak laaa online kasik hapdet ker, blog-walking ker, YM ker....emmmm hampehhhhhhhhh. Sampai malam pun macam2 hal....siap ada Majlis Dialog dgn Ketua Polis Daerah laaa, itu laa, ini laaa...bistu camner. Aku tau laaa ada dua tiga org yg hangin ngan aku....kononnya aku ni dah sombong & malas nk hapdet blog....hehehehe. Bak kata Dato' Siti Nurhaliza...Percayalaahhhhhhhhh....

Aku still macam biasa, no sombong2 punya.

Bukan blog jer yg bersawang, aku punya yahoo mailbox pon dah melimpah2. Aku pon heran laaa, bila aku dah lama tk bukak aku punya e-mail tu mula laaa kena e-mail spam (bukan sikit, ratus woooo). Macam2 ada, kebanyakannya dari luar negara....award itu laaa, national lottery laa, jobs offer laa, lucky winner laa, invitation utk jadi CSI laaa...aduihhh.

Satu lagi bab2 social networking site...melambak2 invitation yg aku terima termasuk dari rakan2 blogger. Antaranya Flixster, Tagged, Facebook, Friendster, Zorpia, Grouply, Jhoos, Friendplay, MySpace, GroupALoop, hi5 dan macam2 laaaa. So, aku mintak mahappppp banyak2 pasal bab2 ni aku tak layan daaa. Ntah...aku rasa benda2 ni tk leh "masuk" ngan jiwa aku. Bab blogging ok...no prob. Dulu2 aku pun pernah ada Friendster & MySpace....last2 terkubur gitu jer. Tapi aku rasa laaa kan...dalam banyak2 tu yg mungkin aku teringin nak register ialah Facebook laa kot pasal aku dapat maklumat kawan2 lama aku ramai kat dalam tu.

Tengah aku dok buat e-mail clearence tu tetiba aku ternampak satu e-mail "Sesuatu untuk anda".......rupa2nya dari Brother Love (Razzi Rahman). Alamak...baru aku teringat dah lama aku tak menyebok kat blog dia. Dalam hati aku...."ingat lagi Bro Love kat aku erkkkk"....terharu...isk..isk. Bila aku bukak jer e-mail tu rupanya dia ada bagi link lagu baru RAZZI.MUZ.IK dari YouTube. Kalau nak tahu selanjutnya boleh klik kat sini -> RAZZI.MUZ.IK . So...utk tatapan semua aku dah masukkan videoclip lagu Voices in You (Voices of Gaza) dari RAZZI.MUZ.IK...tuuuuuu kat atas sebelah kanan tuuuuu.

p/s: seari dua ni....sehingga lah ke saat ini talian internet di Malaysia ni benar2 menguji kesabaran aku....grrrrrrrrrrrrr. (salah satu alasan kukuh kenapa tk hapdet blog walaupun kesibukan dah makin berkurangan........Kreuger ! sila diammmm.......hehehehehe)

16 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

muahaha... ye lah tuh.. nkorang caye sangat la dengan kate-kate bro cm ni.. email penuh pon nak jadi alasan...


ah shadap.. muahaha aku tak mo diam. tak puas hati sebab lame bebenor blog ni tak berapdate.. chis..

invitation CSI.. hahaha haram tak bleh blah.. pecah perut aku.. ngape tak cakap inspector gadget invite suruh jadi rakan penyiasat.. untung-untung die bleh modified jari bro jadi zippo.

eh zippo... zippo tuh ok lagi ker? haha cam kehilangan bunyi jer.. aku syak something jer ni.. kenapa ek?

tuh la lame sangat tak mo nak hapdate.. kan dah macam macam orang buat andaian.. hehehe letih aku nak kaver hang ni bro.. haha~

Gossip:-
- Ryehana a.k.a panda suke makan buluh dah tukar gravatar.. tak usha ker? hehehe.. nasib le dah ade pakwe, kalau tak mau aku bawak jumpe org tua suh jadi calon ngiahahaha~

- bro love - lame dah tak berkomen kat blog die. so segan sebab die dah pames jadi artis. hehehe. Tapi aku still layan lagu Rembulan Kesiangan die tuh.. Best penuh makne... hahaha

- eleea - hehehe dengar dengar citer dah carik cincin tunang.. alhamdulillah...

ok ar tuh.. banyak plak buat doser kat sini. aku tau bor lame tak mendapat informasi tentang kengkawan blog.. so aku update le kat sini gosip terbaru~ tapi ini reality... bukan fitnah.. tak caye
tanye tuan punye badan

miezi said...

saya pun rasa Facebook je boleh blah. Myspace (personally lah) macam pervert lah. Erk. Apa pun, terpulang lah pada niat masing2 kan? :)

dakchomey said...

yg dpt invitation jd csi tu yg x leh tahan..

cybernetics mind said...
This comment has been removed by the author.
cybernetics mind said...

[ Mr Azman ]relekkkk brader.....ngko kan lebih tahu aku punya hal caner kan...terima laaa hakikatnya tu...hehehe

per2 pon tima kasih banyak laaa...pasal tolong dok jaga teratak aku ni dan tolong ngumpat...oppsss silap, tolong hapdet hal aku pada kwn2 lain masa ketiadaan aku tu.

kalo tk der ngko kan...aku rasa jenuh org yg datang ke blog aku ni sesak napas...semput or kena resdong tahap kronik pasal terhidu habok yg teramat banyak tu...ye laaa ngko kan selalu tolong vakum habok2 ngan sawang2 kat blog aku ni kan...ekekekeke

owhhh...pasal zippo tu erkkk...masih ok & masih mampu memberi kesan negatif pada paru2 aku tu...wakakakaka. ye laaa, put it at the positive side...zippo tu jadi penyeri hidup aku...kan Ana kan kan [alasan yg cukup pawerrrrr]

sekali lagi...thks berjuta2 lemon dari aku utk ngko...tp aku agak terkilan laaa tk berkesempatan nak masuk contest ngko ari tu...kalo takkkkk, jgn harap Ir Hydir menang...dah tentu aku...siap manupulate ngko punya auto-system per jadah tu lagi...ngiahahahaha

cybernetics mind said...

[ Miezi ]alamakkk...sebijik plak cam aku punya pendapat...MySpace tu cam pervert....tapi cam ngko kata laaa terpulang pada individu

tapi kan...pada band or musician indi aku rasa MySpace laaa pentas yg agak baik kot utk diorang perform...kan kan

nanti bila aku free...aku pon nk register Fesbuk tu....lagi pon aku tgok ahli2 dia semua cam sincere jer...most of them boh nama betul siap ada bin and binti lagi...no more nicks

cybernetics mind said...

[ DakChomey ]uiksss...jgn terkejut, pd CM invitation utk jadik CSI tu tk per lagi...ni siap ada invitation utk jadi international Nurse pon ada tau..hehehe

Ryehanna said...

waa.. update pun!
tp org lak tgh busy nk exams.. huhu..

hampeh punyer Kreuger. sempat lg bergosip. sakit perut aku bc. lol

zippo tu kalo simpan wat koleksi best la.. tp kalo guna utk jadi naga, xbest!! ade lak jd penyeri?? sabo jelah aku...

nasibaik pakwe i xmerokok.. hehehe..

Juz an ordinary Hidayah said...

hah! ingat dh xmo blog lagik..
whateverpun, facebook is the hottest one la..adding me up ok if u already have an account wit FB...

cybernetics mind said...

[ Ryehana ]CM tau laaa Ana tgh bz ngan exam....gud luck for all the papers u'll b sitting sem ni...harap2 taun ni CGPA boleh kasik up lagi Insyaallah.

pasal zippo tu tk der laa sampai jadi naga...anak naga jer..heheheh

congrats dpt boypren yg non-smoker...rare species ni...ahaks tak pon special edition

cybernetics mind said...

[ Hidayah ]ok I'll add u kalau CM dah ada fesbuk tu nnti....invitation melambak

dakchomey said...

tenet skang ni mmg x ley harap sgt... slalu pg2 jew dia laju...

Framestone said...

sihat2 gitew je.. dah koje pun.. tp baru kemarin habis berlajar

ELeEa said...

Hahahaha...Bro...
Pe cer...
ok ke exam?
Harap Bro success
Haaaa...eleea sokong
masuk facebook eyh
mmg ley jmpa kwn2 lama...
kwn2 baru pun ada...

hehehe...jeng...jeng...jeng...

Ryehanna said...

Memang boyfriend non smoker yg rare sgt cos jarang gila nk jumpa tentera yang tak merokok.

kan? kan? kan?

Hihihi

-miyn- said...

wachaaa!

nnt da ada facebook, add ai ok?

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger