~:: Owhhh...dah setahun rupanya ::~

Monday, April 27, 2009


Tadi baru aku perasan, semalam 26 April merupakan birthday http://akupunyalife.blogspot.com ...ulangtahun yang pertama beb. Blog aku ni dah setahun rupanya survived dalam alam maya ni erkk. Bukan senang nak survived....sebab aku tengok banyak blog yg awal2 lagi dah bungkuih. Ye laa...pasal blog ni kan kalau tk der support dari org lain, aku rasa susah gak nak idup. Per2 pon aku nak amik kesempatan ni utk ucapkan timakasih pada semua yg telah bersama2 aku dalam arena berblog ni. Aku nk sebut nama sorang2 pon takut plak ada nama2 yg tertinggal...so aku kira borong timbang semua laaa. Tanpa ngkorang semua sapa laaa aku kan...cheeewaahh.


Ni laa newspaper cutting yg keluar citer pasal http://akupunyalife.blogspot punya launching...hehehe

So..aku rasa laa, bila dah setahun ni kan...aku harap akan jadi pemangkin kepada aku untuk terus memeriahkan lagi dunia blog aku ni.... InsyaAllah. Memang aku rasa beza sangat life aku ni setelah mula kenali dunia blog ni.....macam2 species manusia yg aku dah kenal....pada aku uols mmg besttttt.

kalau laa http://akupunyalife.blogspot ni macam baby umo setahun.....camner le rupa dia errkk

Jangan tak tahu yerr... http://akupunyalife.blogspot ni ada kembar tak seiras...heheheh. Kalau tk caya boleh gi jenguk kat sini dan sini .


* emmmm...tkder sapa nk bagi bufday present kat http://akupunyalife.blogspot.com ker..????

21 comments:

Ryehanna said...

hadiah??

tunggu bulan oktober kot. insya Allah. hahaha

ELeEa said...

Samat ari jadik...
Hehehehehe...
=)
Hadiah tade...uuuuuu

cybernetics mind said...
This comment has been removed by the author.
cybernetics mind said...

[PeminatPanda]uihhh...lamanya nk tunggu bulan seploh tu....alaa tu bufday tuanpunya blog ;)

cybernetics mind said...

[ ELeEa ]adiah tk der..???
tkder tkper...
tp teringin laa
nk makan nasik minyak =p

Myza Pesona said...

Selamat Ulangtahun Yang Pertama! Keep on blogging!

cikkai said...

tahniah di atas ulang tahun blog anda... hapy blogging bro! =)

cybernetics mind said...

[ MyzaPesona ]Ok...I will...I will
InsyaAllah =)

cybernetics mind said...

[ Cikkai ]tenkiu...tenkiu
u too bro...hepi blogging

nadzunix said...

wahh dah setahun ekk bro ...
dah lama gak rr nadz melekat kat
'akupunyalife' nie ..hehe

apepun ... selamat ulang tahun yang pertama dan keep rockin okies !!

caya r bro !!!

pwincess AJA said...

congras2!
keep blogging k.
=)))

Mr. Azman @ Kreuger said...

yeah... hepi bday untuk blog ni.
dah setahun upenye... eh... bukan bro
lagi awal daripada aku ke?

aku rase bro dulu... tapi bile check
tarik awal posting kat blog warirc2 aku dulu... aku tengok.. aku starting tahun 2007... aiyark.. aku dah kompius sape dulu.. kekeke

tak kesah la semua tuh. janji dah genap setahun kan. ape ape pon.. banyak mende dah berlaku mase berblog.. hahaha aku kenai dengan bro pon sebab blog.. bile bace komen-komen bro kat blog lame aku.. kekadang buat aku tergelak sorang sorang... termasuk la citer Kedah Jurney yang sampai part 3 tuh.

mungkin hujung tahun ni penutup entri tuh kot. part 4 - RETURN of Nervous. muahaha..

macam best je kalau buat sambungan~

Kimora said...

tahniah (^_^) happy 1st besday

13may said...

tahniah bos!

hehhe hehhe hehhe

cybernetics mind said...

Nadzunixtenkiu2...
timasih krn terus melekat...hehehe

cybernetics mind said...

-pwincessAJA-

emmm...kalo tk silap CM laa kan..Aja laa org yg pertama yg kasik komen kat blog ni pada 26/4/2008...kalo tk caya boleh cek balik...tenkiu2

cybernetics mind said...

-Mr.Azman A.K.A Kreuger-

Mamat ni...tok sah cakap laaa...sokongan amat padu pada aku...macam2 tutorial buat utk aku...timakasih bebanyak Man...aku tau ngko sincere sgt dalam berblogging ni.....kalu tk, tkder laa ngko nak susah payah buat logo utk bloggers lain...kan Man, kan =p

* tk sabaq aku nk tunggu cerita THE RETURN OF NERVOUS MAN...hehehe

cybernetics mind said...
This comment has been removed by the author.
cybernetics mind said...

-Kimora-

Timakasih bebanyak orang seberang...susah2 plak datang dari jauh ni...hehehehe

cybernetics mind said...

-13may-

emmm...mana boley tahniah jer..
aku turun Penang hang kena belanja aku makan...amacam, boley..?

*timakaseyyyyyyyy

paan said...

camna ek ko wat yg newspaper tue ?? hehe.

aku pun dah hampir setahun blogging..tapi blog skang xsampai setahun..dulu blog lain..

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger