~:: Teruskan Sikap Kepedulian Kita...::~

Thursday, January 8, 2009


Prophet Muhammad s.a.w said, "No one of you trully believes (in Allah and His religion) until he loves for his brother what he loves for himself"
[Al-Bukhari & Muslim]


video

Heartbreaking Poem of Palestinian Girl

[rintihan anak kecil Palestine yg bisa menegakkan bulu roma kita......ALLAH HUAKBAR]


14 comments:

cendawanintim said...

yer...teruskan!

**tak tahan sangat gok tengok penderitaan...berdoa pada Allah Taala..hentikanlah sumer ni..amin.

ELeEa said...

Tak taula apa nk jadik dgn dunia ni...best agknya tgk org len derita...

Cuba kalo kena kat btg hdung snirik...ampes tul!

Mr. Azman @ Kreuger said...

bro... ade lagi video clip lagi sadis
dari ni... tapi kompom nanti gua
nanges.. :D

Semangat nampak semenjak 2 menjak ni.
Perubahan amat drastik untuk Hijrah
1430. Amin~


Kreuger®

cybernetics mind said...

[ cendawanintim ]
ntah laaa....seari dua ni dok meremang jer bulu tengkok bila dok pikir mender ni....kira dah geram tahap kronik dah ni....wuarghhhhhh

cybernetics mind said...

[ ELeEa ]
yg Israel dok menggila kt sana tu satu hal laaa....yg org2 kita kat M'sia ni pon satu hal...bila jadi jer bnda cam ni....they can't even show their sympathy...masih terdapat blog "org2 kita" yg dok citer pasl hal2 shopping, pasal dok clubbing, celebrate new year, seronok sana sini....aduihhhhhhh tk der hati ker org2 cam ni...??? kat akhirat nnti nak jawab apa..???

cybernetics mind said...
This comment has been removed by the author.
cybernetics mind said...

[ kreuger ]
xceli dah banyak video clip yg aku tgok....semuanya menimbulkan kesedaran kpd aku ni.....at least kita tak laa terlalai atau tk der feel pada saudara2 kita kt Palestine tu :)

perubahan drastik...???? mana ada bro...gua masih cam biasa jer...ekekeke

meo188 said...

stupid damn jewish!!!!

farradanisha said...

Bro...mmg kejam gila Israel Laknatullah ni...

Boikot betul2 barangan depa ni semua!!!

Bayangkanlah kanak2 yang tak berdosa terkorban dengan kekejaman mereka!!!

:: Cikgu Wiween :: said...

boleh menitis air mata kenang nasib umat Islam bumi palestin :(

cybernetics mind said...

[ meo188 ]
memang damn laaaaa israel ni....

cybernetics mind said...

[ farradanisha ]
at least kita ada rasa simpati ngan saudara2 kita di Palestine tu.....

bagi laaa apa sumbangan yg termampu utk mengurangkn pnderitaan mereka...

cybernetics mind said...

[ cikgu wiween ]
rock tu rock jugakkkk....tp bab2 air mata tu...tabley thn gak erkk

FADZLAN RIZAN JOHANI said...

Tembelang Israel sedang dibongkar!

http://www.channel4.com/news/articles/politics/international_politics/phosphorus%20controversy%20in%20gaza%20%20/2909012

PAKLAN
http://www.jalakmas.blogspot.com/
http://papan9.blogspot.com/

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger