~:: Off dari berblog jap.... ::~

Saturday, May 23, 2009

Walaupun hari ni adalah hari Sabtu....di mana kebanyakan org bersantai bersama ahli keluarga, namun life aku sama jugak macam hari2 bekerja yg lain. Pagi2 lagi telah dimaklumkan tentang kejadian kebakaran kedai yg berlaku di Segari. Khabarnya perbuatan khianat....bukan satu kemalangan sebab ada saksi yg nampak kelibat manusia dalam kejadian tu !!! Tak per laaa, nnti aku pegi laa sebab memang aku ada satu program yg kena attend di kawasan Pantai Teluk Senangin petang nanti - Program Hari Keluarga sebuah institiusi.

Jemputan kenduri pun ada gak utk tengahari ni....kalau tk ada halangan WAJIB utk dihadiri. So, selepas menghadiri kenduri tu, aku pun terus bergegas utk tugasan yg berikutnya...menziarah mangsa kebakaran dan seterusnya ke Pantai Teluk Senangin. Rupanya 4 buah kedai yg terlibat dalam kebakaran tu...tapi yg teruk hanya satu, 3 lagi tk sempat dibakar...bukan terbakar pasal minyak tanah telah dicurahkan kat kedai2 tu, cuma tak sempat cucuh jer. Yang terbakar teruk ialah sebuah kedai & sebuah kereta Proton Iswara Aeroback.

Selesai tu aku ke Program yg seterusnya. Kalau ikutkan penginapan telah disediakan utk aku di sana....khabarnya bilik VIP tapi aku terpaksa menolak dgn baik...aku tak bermalam di sana sebab esok ada agenda lain pula yg perlu aku hadiri.

Esok sehingga 26 Mei 2009 aku terpaksa menghadiri sebuah Program Suruhanjaya Pilihan Raya iaitu Election Geographical Information System (EGIS) bagi Negeri Perak bertempat di Marina Cove Resort Lumut.

Apa lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii....cuti lagi laaa dari berblog....hahahahahah. Jangan marah nooooo....

*emmm...pasal aku dijemput dalam program SPR tu kan..jgn ada spekulasi yer pasal iklim politik kat Perak ni....hehehe

6 comments:

Myza Pesona said...

Selamat bertugas sambil makan angin kat Lumut! dah abis urusan rasmi, boleh la update blog balik...!

cendawanintim said...

lumut tu....

jaga diri...keje elok2!

A.I.Z.A.T said...

wahai bro wakil rakyat,
keje elok2..
moga jasamu dikenang slalu.
hehe..

p.s-jangan r benti berblog.x elok.

hehehhe.take care bro..
salam

Mr. Azman @ Kreuger said...

"Schedule of the Week"

wallaweii... bro.. aku tengok schedule bro no penat betoi la.. adoi ai.. macam mane nih? Sampai mase nak rilek pon kureng.

Mujuq la akak jenis memahami.. hehehe risau gak kan.. kalau tak.. grrr.. ngiahahaha... abes la.

dakchomey said...

dtg nk menjejaki blog anda.huhuhu

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger