Saturday, May 23, 2009

~:: Off dari berblog jap.... ::~

Walaupun hari ni adalah hari Sabtu....di mana kebanyakan org bersantai bersama ahli keluarga, namun life aku sama jugak macam hari2 bekerja yg lain. Pagi2 lagi telah dimaklumkan tentang kejadian kebakaran kedai yg berlaku di Segari. Khabarnya perbuatan khianat....bukan satu kemalangan sebab ada saksi yg nampak kelibat manusia dalam kejadian tu !!! Tak per laaa, nnti aku pegi laa sebab memang aku ada satu program yg kena attend di kawasan Pantai Teluk Senangin petang nanti - Program Hari Keluarga sebuah institiusi.

Jemputan kenduri pun ada gak utk tengahari ni....kalau tk ada halangan WAJIB utk dihadiri. So, selepas menghadiri kenduri tu, aku pun terus bergegas utk tugasan yg berikutnya...menziarah mangsa kebakaran dan seterusnya ke Pantai Teluk Senangin. Rupanya 4 buah kedai yg terlibat dalam kebakaran tu...tapi yg teruk hanya satu, 3 lagi tk sempat dibakar...bukan terbakar pasal minyak tanah telah dicurahkan kat kedai2 tu, cuma tak sempat cucuh jer. Yang terbakar teruk ialah sebuah kedai & sebuah kereta Proton Iswara Aeroback.

Selesai tu aku ke Program yg seterusnya. Kalau ikutkan penginapan telah disediakan utk aku di sana....khabarnya bilik VIP tapi aku terpaksa menolak dgn baik...aku tak bermalam di sana sebab esok ada agenda lain pula yg perlu aku hadiri.

Esok sehingga 26 Mei 2009 aku terpaksa menghadiri sebuah Program Suruhanjaya Pilihan Raya iaitu Election Geographical Information System (EGIS) bagi Negeri Perak bertempat di Marina Cove Resort Lumut.

Apa lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii....cuti lagi laaa dari berblog....hahahahahah. Jangan marah nooooo....

*emmm...pasal aku dijemput dalam program SPR tu kan..jgn ada spekulasi yer pasal iklim politik kat Perak ni....hehehe

6 comments:

Myza Pesona said...

Selamat bertugas sambil makan angin kat Lumut! dah abis urusan rasmi, boleh la update blog balik...!

cendawanintim said...

lumut tu....

jaga diri...keje elok2!

A.I.Z.A.T said...

wahai bro wakil rakyat,
keje elok2..
moga jasamu dikenang slalu.
hehe..

p.s-jangan r benti berblog.x elok.

hehehhe.take care bro..
salam

Unknown said...

"Schedule of the Week"

wallaweii... bro.. aku tengok schedule bro no penat betoi la.. adoi ai.. macam mane nih? Sampai mase nak rilek pon kureng.

Mujuq la akak jenis memahami.. hehehe risau gak kan.. kalau tak.. grrr.. ngiahahaha... abes la.

Anonymous said...

dtg nk menjejaki blog anda.huhuhu

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.

~:: Kad Raya Aidilfitri 20.09.2009 ::~

Assalamualaikum..... Diam tk diam dah tinggal berapa hari lagi jer nak Raya....siyes, rasa mcm tk pecaya jer. Aku ingat lagi masa awal2 po...