~:: Away....::~

Sunday, May 10, 2009

pics taken somewhere frm the net....[to the owner please don't take any legal action =) ]

Insyaallah...esok aku akan mula bercuti yg agak panjang [ 5 hari tu kira panjang dahhh, mana boley compare ngan cuti cikgu2...hehehe ]. So...kalo dah cuti panjang cam tu, rugi laa kalo just dok kat rumah kan...?? Xceli tak der plan apa2 pun sebelum ni....yg aku tau isi borang utk one week off then only aku decide nak buat apa ngan cuti tu. Pikir punya pikir baru laa aku decide nak gi mana... Aku ni jenis malas nak plan awal2...takut tk jadi, maklum laa kadang2 tu cuti ngan special event or kejer2 penting tak boleh nak synchronize. Cuti ni sebenarnya kira mcm reward laaa untuk aku sendiri selepas berhempas pulas [yer ker ni...heheheh] masa nak exam ari tu. Nak kata pasal nk release tension...rasanya aku tk tension pon sekarang ni. Kesimpulannya tak ada tujuan khusus selain daripada nak spend quality moment dgn org2 tersayang. Mungkin Abah & Mama pun nak follow kot...esok nak kena tanya balik. Apa salahnya sekali sekala bawak parents jenjalan sekali. Kalau nak diikutkan.....hampir seluruh Malaysia ni Abah & Mama dah bawak aku pusing sejak aku kecik2 lagi. Even luar Malaysia pun Abah & Mama pernah bawak jenjalan. So...kalau esok parents aku nak ikut sekali...kira vacation ni laa sebagai gift dari aku utk Hari Ibu yg jatuh pada hari ni dan juga utk Hari Bapa yg akan datang tak lama lagi.

p/s : Ke mana hala tujuan aku...??? Sebenarnya ada kala aku rasa rimas dgn penggunaan jalan raya yg memerlukan aku membayar TOL....terasa macam kena pow dari Mamat jaga parking jer...hehehe. Oleh kerana itu aku mungkin akan menghala ke negeri2 yg tak ada TOL...

13 comments:

ELeEa said...
This comment has been removed by the author.
ELeEa said...

Dtg pntai timur r Bro...
adik eleea tunang 23 Mei ni
hehehe
jmputan khas nih...
terhad
ekekeke
sempat ke?
err...
rsnya kat sini takde tol...
dr sana mlambak kowt...
hahahaha
tp pasal Bro ckp NEGERI kan...means dlm M'sia gak la...
kalo tak...amek flight r
g NEGARA laen...
kompem xde tol
hehehe...

Ryehanna said...

Waaaa...
nak ikut!!!

hahaha

Myza Pesona said...

Selamat Bercuti! Enjoy your holidays and Have A Save Journey! Pegi duk kat Pualu la best... tapi jgn pi Pulau Pinang, hehehe! Tioman, Sipadan, kapas, Perhentian, Redang! Tak kena tol!

Papa-Itam said...

CM jangan lupa bawa pulang ole-ole nya..hahha
moga,moga damai yang dicari dijumpai

cendawanintim said...

jaga diri bro, pas bercuti jgn lupa masuk kelija balik!

Marzalina said...

Selamat Bercuti CM!
Mai penang bgtau naaa..boleh pekena CM belanja makan hahahaha

Mr. Azman @ Kreuger said...

wo.. cuti-cuti malaysia..
selamat lari dari masalah politik
perak.. semoga balik nanti dapat
bekerja dengan tenang..

rilek.. cool and steady..
kim salam utk akak dan parents bro.

semoga selamat pegi dan pulang
ke pangkal jalan... heheh
maksud aku pulak berblog~

yehaaa~

A.I.Z.A.T said...

Bro, naik kapal terbang ar,
xyah baya tol.tp mahal sket ar..
hehehehe.
slamat becuti la bro,
bgs ar bawak parents makan angin,
jenjalan.anak soleh btul ar bro ni.

kalo dtg kl, roger2 ar..ble buat gathering.huhu

take care..

salam..

http://aizatbest.blogspot.com

FADZLAN RIZAN JOHANI said...

salam, lama aku tak jenguk blog nie..aku pun baru balik bercuti... sebulan! muahahaha

dapat cuti seminggu pun ok gak.
Selamat bercuti..rehat cukup2. Hayati nikmat hidup yang sementara nie.

Happy holiday

cybernetics mind said...

-to Eleea-
alamakkk...rugi arrr
miss dah tarikh 23Mei tu
special invitation ni..huhuhu

xceli...I just came back frm Pntai Timur...Kelantan to be exact...
bukan ada perancangan pun...just ikut gerak hati jer..

aihhh...asik adik jer...
akaknya bila..????


-to Ryehanna-
haippp...org kejer mana boley ikut
...hahahaha.

kalo Ana dah kejer nnti...tau laa mcm mana nikmatnya cuti tu...lalalalala


-to MyzaPesona-
emmm...cikgu2 kena tunggu cuti sekolah ler erkkk, kalo nk gi holiday...hehehe

ntah laaa...sejak kawin ni tk der plak gi cuti2 kat pulau2 ni...masa bujang dulu ada laa ngan geng2 bujang lelaki semua =)


-to Papa-Itam-
hehehe...ada laa skit ole-ole....habuan jiran tetangga, kalo PI pon jadi jiran CM...sure dpt gak.. =)

damai..??? hahaha CM Alhamdulillah, sentiasa Allah kurniakan kedamaian tu =)


-to CendawanIntim-
Alhamdulillah...dah selamat sampai umah dah...tapi nasib baik tolong ingatkan...kalo tak, ari Isnin nnti lupa plak nak gi kerjer...ekekeke

cybernetics mind said...

-to Marzalina-
selamatttttt...
amboi...nak pekena CM plak...
dah terbalik...patut kalo CM pi Penang, Intan laa yg kena belanja CM...heheheh


-to Mr. Azman A.K.A Kreuger-
yeiiihaaa...aku dah selamat balik Man....dan kembali ke pangkal jalan...wakakakaka

bukan apa...jguk2 tmpat org....selami rencah2 kehidupan masyarakat gituuuu =)

citer psl jln2 tu nnti aku citer skit dlm entri..ok


-to AIZAT-
hehehe...kali ni gi jenjalan tk naik kapalterbang...naik kenderaan 4 tayar jer...utk trip aku kali ni...satu sen pon aku tk kuar duit aku utk TOL...heheheh....pakcik kayoooooooooooo

a'ah...aku gi jenjalan berempat....wife A.K.A g/fren terchenta, pehtu Mama & Abah....balas jasa beb..dulu depa yg bwk aku jenjalan merata2

pada aku kan....memori yg paling tk leh lupa, gi Umrah ngan parents =)

tu laa....aku pon tringin gak nk jumpa ngan geng2 bloggers lain...ni asik jumpa Kreuger jer...ekekekeke [mcm laa selalu jumpa, baru jumpa sekali jer ;)]
Insyaallah ada masa kita jumpa...kita lantik Kreuger jadik tekong gathering.


-to Fadzlan Rizan Johani-
uiksss...Bro, ni suratan ker kebetulan ni...heheheh, yg pastinya segala perencanaan tu adalah kuasa Allah. Betul Bro...seari dua ni CM mmg dok teringat...balik vacation ni nak jguk Bro punya blog, dah lama tk jenguk...balik2 ni tgok2 Bro pulak yg datang jguk CM punya blog dulu....haihhhhh =)

perghhhhhhhhhh, sebulan cuti Bro..???kalau laaa aku yg cuti sebulan....alamatnya liat laaa nk masuk opis balik...heheheh

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger