Tuesday, July 8, 2008

~:: Countdown.......5000 ::~

Nampaknya pengunjung http://akupunyalife.blogspot.com/ telah menghampiri ke angka 5,000. CM tak sangka, walaupun baru "lahir" pada 26 April 2008 lalu tetapi sambutan yang telah diberikan oleh komuniti bloggers sama ada dari dalam atau luar negara cukup mengharukan kerana CM sendiri tak pernah pikir langsung "one day I got my own blog".

Thanks to all...uols really cool. Finally this is the place where I can speak up my mind and also cool off my mind...hahahaha.

So, bagi sambutan first 5,000 ni CM harap sesaper yg menjadik pelawat yang ke 5,ooo dapat "print screen" dan e-mel pada CM - acdc3110@yahoo.com dan sudah pasti ada sesuatu menanti anda.....percutian 15 hari 2 malam di rumah sendiri...hahahhahaha. Tak der laaa camtuh but something special from me laaa...kenang2an sambutan pengunjung yang ke 5,000. So...I'm waiting guys.

10 comments:

Anonymous said...

Salam..
alamak miss lagi 3 laa,
aku visitor ker 4997.

Anyway ini first time masuk sini.
Nice blog.

Honeylemon said...

siapakah yang bertuah itu????

pearl'E.J said...

alaaaaaaaaaaaaa dah terlepassssss.... CM, kalau xder pemenang sile buat skali lagi utk 5555 pulak ekk.. hahahahha.... kali ni mmg nk bermalam kat sini aja... :D

cendawanintim said...

lorrrrrrrrr, terlepas erk, stuju ngan Ej, buat 5555 ler syiokkk...

Anonymous said...

Salam CM...

Hmm... komfem bukan kite... huhuhu...

LOL... :)

Cybernetics Mind said...

mazudi...
neway thanks Mazydi for ur visit & please come again.

Takper...boley cuba lagi kl dah terlepas 5000 tu....nanti CM buat angka lain pulak.

Cybernetics Mind said...

honeylemon...
entah ler??? sampai sekarang tkder respon pun :(

malu nak terima hadiah kowt.... :)

Cybernetics Mind said...

pearlEJ...
tu lah CM ajak "berkampung" kat sini tk nak...ahaks.

ye laa EJ, kl tak der pemenang kita bawak ke angka 5555 pulak, nnti nak tanya Jawatankuasa Khas Penganjur dulu...heheheh, kl approved kita on :)


cendawanintim...
emmm...setuju jugak ngan EJ? sah kemaruk nk dapat hadiah kan ??

tak per, kengkadang CM ni tk yah apa2 pun boley bagi hadiah ;)
on jer blutut...ahaks

Cybernetics Mind said...

love-n-hate,...
kompemmm bukan love-n-hate...hiks

tak per, kan selalu CM dah bagi "hadiah" kat love-n-hate...kat "sana" nanti CM bagi "hadiah" lagi taw.... ;)

syyyyyyyyy........

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.

~:: Kad Raya Aidilfitri 20.09.2009 ::~

Assalamualaikum..... Diam tk diam dah tinggal berapa hari lagi jer nak Raya....siyes, rasa mcm tk pecaya jer. Aku ingat lagi masa awal2 po...