~::Aku Bukan Untukmu::~

Monday, July 7, 2008

video
Dahulu kau mencintaiku
Dahulu kau menginginkanku
Meskipun tak pernah ada jawabku
Tak berniat kau tinggalkan aku

Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Di saat ku mulai mengharapkanmu
Dan ku mohon maafkan aku

Aku menyesal tlah membuatmu menangis
Dan biarkan memilih yang lain
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu
Pasti itu terbaik untukmu

Janganlah lagi kau mengingatku kembali
Aku bukanlah untukmu
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Untuk diriku

P/S : Sebenarnya lagu ini tak der kena mengena dengan hidup CM cuma sehari dua ni rasa tenang jer bila dengar lagu ni. Dulu masa mula-mula Rossa nyanyi lagu ni, CM tak amik pedulik pun tapi bila Lah & Zaf nyanyi balik...rasa cam ada energy plak. Citer SEPI ni CM tk sempat nk tengok lagi, walaupun ramai yg mengesyorkan CM tengok....tak sempat maa....busy tk abis2. Tiba-tiba pulak CM rasa macam seolah dapat merasai macam mana KESEPIAN dalam hidup insan-insan yang dilanda keSEPIan tu and off course CM akan sentiasa mendoakan insan-insan yang merasakan dirinya SEPI tu tidak lagi SEPI satu hari nanti.....;)

13 comments:

love-n-hate said...

Salam CM... **wink**wink**

suka btol lagu ni... :) by rossa or by lah-n-zaff pun best!!

sepi... sangat superb! :)

cybernetics mind said...

Waalaikumsalam love-n-hate
ntah ler...lagu ni touching sangat walopun CM tk der kn mengena ngan lagu ni...rasa2 cam boleh menghayati jer lagu ni :)

org kata...SEPI itu indah, betol kot. bila sepi kita akan rasa lebih dekat ngan ALLAH..tak gitu, cause I know this is what Love-N-Hate feel when she is lonely.. :)

MiSsZuE said...

hemm zue lak suke rossa nyanyi hehe...hemm memng best lirik lagu neh..

nadzunix said...

Salam CM ...

salah satu my fav song ...:)
lama x dengar crita ...

SEPI itu INDAH ...
kalo penah baca ... ada tajuk ni dlm my posting dedulu ... ehehe

anysz sengalnerdz said...

best sgt lgu ni..

mase rossa nyanyi cam nyampahs plak

dgr lah tergoda..kuang3x

cendawanintim said...

betul ker takder kena mengena???!!

cybernetics mind said...

misszue...
mana2 laa zue....CM layan jer dua2 but I preffer the latest version.

dgr skit zue nyanyik lagu ni...hiks

cybernetics mind said...

nadzunix...
ada Nadz...CM masih ada kt M'sia ni....oppsss....heheheh:)

Nadz yg dh lama tk enterprem... sonok sgt ler tu kejer kt tmpt baru tuh... :P

cybernetics mind said...

anysz...
gimme 5, ngko ngan aku punya taste samer...Rossa punya version kurang lemak berkrim gituhhh...yg ni very der lagik...hehehe

ntah ler...aku pun layan sgt ler lagu ni... ;)

cybernetics mind said...

cendawanintim...
kene mengena..??? sori ler beb tadek langsung...tp heran erkk layan & feeling giloss plak :P

tkkan tk cayer ngan CM kowt...kang buat Akuan Bersumpah kang :)

nadzunix said...

CM ...

maseh x seronok mana ...
maseh mencari arah :) ...

ehh .. dah pi ker?
nak pesan boleh ... ekeke

miralce said...

sepi sepi sepi...brp byk sepi dah...hehehe

miralce said...

knp pic kite x appear ek??musykil musykil...

 
Less Emotions Will Clear A Confused Mind - by Templates para novo blogger