Monday, April 28, 2008

Ummmmmm sedapppppnyerrrr


Ni adalah among dishes aku masa lunch tadi. Ummm, sedap tak ? Masak Lemak Cili Api Ketam & Nenas. Disediakan oleh my beloved wife.....the one and only Biwi No1 tu lerrrr. Ari ni dia tak kejer so dia ada time untuk masak untuk hubby kesayangan ni....heheheh. Huihhh tu apsal tu...? Aku tengok ada yang meleleh-leleh air liur pulak......Tak tahan ker?Korang nak resipi kena tanya Biwi aku laa. Aku tak tau....aku tau makan jer....heheheh. Yupp.....aku & wife memang jenis yg enjoy & know how to appreciate food. Jauh mana pun....InsyaAllah mesti nak try.

3 comments:

pearl'E.J said...

lebih kuranglaa, me n my hubby pun tiap2 hari ahad mmg wajib jalan2 cari makan.. merata tempat redah.. haha..

anacondacondi said...

kena simpan resepi ni...orang sekarang jarang dah masak camni...semua ekspress je...

cik puan daun said...

ni yang buat aku rasa nak mkn ketam nihhh..

~:: Kad Raya Aidilfitri 20.09.2009 ::~

Assalamualaikum..... Diam tk diam dah tinggal berapa hari lagi jer nak Raya....siyes, rasa mcm tk pecaya jer. Aku ingat lagi masa awal2 po...